Ankaragücü'nde Cumhuriyet'in 100. yılı coşkusu: 'Cumhuriyet'in gücü, MKE Ankaragücü'

Ankara'nın 113 yıllık kulübü MKE Ankaragücü, Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle Cumhuriyet Balosu düzenledi. Etkinlikte Ankaragücü'nün yeni 'Cumhuriyet'in 100. yılı' forması da tanıtıldı. Kaptan Tolga Ciğerci, anadolugazete.com.tr'ye özel açıklamalar yaptı.

Ankaragücü'nde Cumhuriyet'in 100. yılı coşkusu: 'Cumhuriyet'in gücü, MKE Ankaragücü'
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Ankaragücü, Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında Ankara'da Cumhuriyet Balosu düzenledi. Başkent ekibinin düzenlediği baloya efsane sporcular, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular, spor, sanat, siyaset, iş dünyasından davetliler ve basın mensupları katıldı.

Balo'nun sunumunu Hünkar Mutlu ve Cansu Canbaz üstlenirken, gecede Nükhet Duru da sahne aldı.

ag2.jpg

Cumhuriyet'in 100. yılını düzenlediği balo ile kutlayan Ankaragücü'nde, konuşma yapan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve Teknik Direktör Emre Belözoğlu 'Avrupa kupalarına gitme' vurgusu yaptı. Ankaragücü'nü Cumhuriyet'in 100. yılında daha yukarıya taşıyacaklarını belirten Koca ve Belözoğlu bu sezon ligde Avrupa potasında olmak istediklerini belirtti.

emrebaskan.jpg

Cumhuriyet'in 100. yılı balosuna, camianın geçmişinde yer etmiş bazı isimler de videolar göndererek katıldı. Bu isimler arasında, Umut Nayir, Erdem Özgenç, Umut Bulut, İsmet Taşdemir, Altay Bayındır, Yusuf Abdioğlu, Ersun Yanal gibi isimler yer aldı.

KAPTAN TOLGA CİĞERCİ'DEN 100. YIL MESAJI

tolga.jpg

MKE Ankaragücü'nün tecrübeli kaptanı Tolga Ciğerci de baloya katılanlar arasındaydı. Ciğerci, anadolugazete.com.tr'ye Cumhuriyet'in 100. yılı ve Ankaragücü Cumhuriyet balosu ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ciğerci, ''Cumhuriyetimizin 100. yılında burada çok güzel bir organizasyon yapıldı. Ankaragücü ile Cumhuriyet'in 100. yılı coşkusunu kutluyor olmaktan çok mutluyuz. Cumhuriyetimizin 100. yılı herkese kutlu olsun...'' dedi.

ANKARAGÜCÜ 100. YIL FORMASI TANITILDI

Baloda Ankaragücü'nün Cumhuriyet'in 100. yılına özel tasarlanan formasının da tanıtımı yapıldı. Türk Bayrağı, Atatürk imzası ve altın rengi Ankaragücü logosu detaylarıyla bezenen forma, katılımcıların beğenisine sunuldu. Kırmızı-beyaz renklerde tasarlanan forma 100. yılda Ankaragücü formaları tarihine geçti...

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.