Ankaragücü’nde yoğun tempo

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 28 Nisan Pazar günü deplasmanda Vodafone Park’ka Beşiktaş ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü bu maçın çalışmalarını antrenmanla sürdürüyor.

Ankaragücü’nde yoğun tempo
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 28 Nisan Pazar günü deplasmanda Vodafone Park’ka Beşiktaş ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü bu maçın çalışmalarını antrenmanla sürdürüyor. Beşiktaş karşısında puan veya puanlar almak hedefiyle yoğun bir antrenman temposu içinde çalışan sarı lacivertli futbolcuları İstanbul’dan puanla döneceklerine inandıklarını söyledi.

HAZIRLIKLAR SÜRECEK

Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma çalışmaları ile başladı. Daha sonra dar alanda değişmeli 8'e 2 top kapma çalışması yapan futbolcular, orta bölümde taktik çalışması yaptı. Son bölümde çift kale maç yapan oyuncularımız, daha sonra hücuma yönelik çalışma gerçekleştirdi. Taktik maçta futbolcuların ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sarı lacivertliler çalışmalarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.