Ankaraspor puanla döndü

Ankaraspor TFF 2. Lig Kırmızı Grubun 16. haftasında deplasmanda Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Ankaraspor puanla döndü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankaraspor TFF 2. Lig Kırmızı Grubun 16. haftasında deplasmanda Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Baştan sona büyük bir çekişmeye ve sahne olan mücadelede Başkent ekibi iki kez geriye düştüğü maçta güçlü rakibi ile 2-2 berabere kalarak haftayı bir puanla kapattı. Van Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Enes Kanpara, Yunus Doğan ve Bedirhan Soydemir hakem üçlüsü yönetti. Mücadelenin dördüncü hakemliğini Metin Ateş, gözlemciliğini Adem Elgörmüş ve temsilciliğini de Atakan Aksu yaptı.

İLK YARI BERABERE

Mücadeleye Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübü iyi başladı. Atak bir futbol sergileyen ev sahibi 9’uncu dakikada ani gelişen atakta Hamza Küçükköylü’nün ceza sahası dışından sert şutu sonrası bulduğu golle 1-0 öne geçti. Kalesinde golü gören Ankaraspor beraberlik için Vanspor kalesine yüklenmeye başladı ve 38’inci dakikada beraberliği yakaladı. Vanspor sağ kanadından kazanılan serbest vuruşta savunma arasından iyi yükselen Recep Yemişçi güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderip durumu 1-1’e getirdi. İki takımın karşılıklı atakları başka gol getirmeyince ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

PUANLA PAYLAŞILDI

İkinci yarıya etkili başlayan Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübü 60’ıncı dakikada bir kez daha öne geçti. Ani gelişen ev sahibi takımın atağında Furkan Polat altı pas içinden meşin yuvarlağı Ankaraspor ağlarına gönderip durumu 2-1’e getirdi. Beraberlik için yeniden atak bir futbol ortaya koyan Ankaraspor atağında 72’inci dakikada Murat Yılmaz rakiplerini çalımlarla bir bir geçip kalecinin altından meşin yuvarlağı ağlara gönderip maça yeniden 2-2 eşitliği getirdi. İki takımın karşılıklı atakları başka gol getirmeyince mücadele 2-2 sona ererken takımlar haftayı bir puanla kapattı. Öte yandan Ankaraspor’dan Recep Yemişci mücadelenin uzatma dakikalarında 90+4’te kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

RAKİP SOMASPOR

Bu beraberliğin ardından Ankaraspor puanını 26’ya yükseltip averajla 8’inci sıraya yükselirken, Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübü de yine 26 puan ve averajla 10’uncu sırada kaldı. Ankaraspor TFF İkinci Lig Kırmızı Grubun 17’inci haftasında 11 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’da Somaspor’u ağırlarken, Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübü de 12 Aralık Pazar günü saat 13.00’te deplasmanda Hekimoğlu Trablzon’un konuğu olacak.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.