Antrenmana gelmeyen voleybolcu ölü bulundu: Nilüfer Belediyespor’un yeni transferi Pilar Marie Victoria Lopez hayatını kaybetti

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un yeni transferi, 29 yaşındaki Porto Rikolu voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez'in ani ölümü, spor camiasını derinden sarstı.

Antrenmana gelmeyen voleybolcu ölü bulundu: Nilüfer Belediyespor’un yeni transferi Pilar Marie Victoria Lopez hayatını kaybetti
Yayınlanma:

Kulüp yetkilileri, sporcudan haber alamayınca Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi'ndeki evine gittiklerinde Victoria'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldı ve kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi raporu bekleniyor.

KULÜPTEN DERİN ÜZÜNTÜ

Nilüfer Belediyespor, yaptığı açıklamada, Victoria’nın ani ve beklenmedik ölümüyle büyük bir üzüntü yaşadıklarını ifade etti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Henüz genç yaşında, hem sporculuğu hem de karakteriyle örnek bir isim olan Pilar Marie Victoria'nın ani kaybı, hepimizi derinden sarsmıştır. Kendisiyle çalışma fırsatı bulduğumuz kısa süre içinde, takımımıza ve camiamıza olan katkılarını her zaman hatırlayacağız. Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, 29 yaşındaki sporcumuzun kesin ölüm nedeni adli tıp incelemesinden sonra belirlenecektir."

Victoria’nın ani kaybı, voleybol camiasında büyük bir şok etkisi yaratırken, sporcunun ailesi, arkadaşları ve sevenleri yas içinde. Pilar Marie Victoria Lopez'in anısının Nilüfer Belediyespor’da ve Türk voleybolunda her zaman yaşatılacağı belirtildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.