Arda Güler: "Hocamız doğum günü hediyesi olarak gol atmamı istedi"

Milli futbolcu Arda Güler, 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu'ndaki ilk maçlarında attığı golle ilgili olarak büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Arda Güler: "Hocamız doğum günü hediyesi olarak gol atmamı istedi"
Yayınlanma:

Arda, "Hocamız doğum günü hediyesi olarak gol atmamı istedi ve bu isteği yerine getirdiğim için çok mutluyum. Türk taraftarının muhteşem desteğiyle oynadık, atmosfer gerçekten harikaydı. Attığım gol ve aldığımız galibiyet beni gururlandırıyor. Umarım bu tarz gollerin devamı gelir" şeklinde konuştu.

Arda Güler, Avrupa Şampiyonası'nda gol atan en genç oyuncu rekorunu kırmasının kendisi için kişisel bir gurur kaynağı olduğunu belirtirken, "Ancak benim için asıl önemli olan takımımızın başarısı. Kişisel başarılarla çok fazla ilgilenmiyorum, takım olarak ilerleyebileceğimiz noktaya kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Real Madrid'den takım arkadaşlarının tebrik mesajlarıyla ilgili olarak Arda, "Birkaç takım arkadaşımın tebrik mesajlarını gördüm, hepsine teşekkür ederim. Hocamızın da desteği ve mesajları benim için çok önemli. Takım içindeki atmosfer gerçekten harika" şeklinde konuştu.

Arda Güler ayrıca, Gürcistan karşılaşmasının ardından Portekiz ile oynayacakları maçla ilgili olarak da, "Portekiz'e karşı hiç resmi maçlarda galip gelemedik. Bu turnuvada bunu başarmak istiyoruz. Bugün aldığımız galibiyeti kutladık, şimdi Portekiz maçına odaklanma zamanı" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.