Arda Güler: Modric bana abi diyor

Real Madrid'de ilk 11'de çıktığı ve takımının tek golünü atan 19 yaşındaki yıldız futbolcu Arda Güler, takım arkadaşlarıyla ilişkisini Kafa Sports'a anlattı.

Arda Güler: Modric bana abi diyor
Yayınlanma:

Güler, takım arkadaşlarının neden kendisine "Abi" şeklinde hitap ettiğini açıkladı. "Bana Arda abi diyorlar. Ben de şaşırıyorum, Modric gelip bana abi diyor. Türkçe 'Abi' ne demek bilmedikleri için enteresan geliyor bana abi demeleri" şeklinde konuşan Güler, yaşadıklarını şu şekilde ifade etti:

"Ben de şaşırıyorum Modric bana 'abi' dediği zaman. Enteresan çünkü. Bilmiyorlar onlar 'abi'nin ne demek olduğunu. Ben onlara bazen abi diyorum. Çünkü isimleriyle söylemek alışık olmadığım bir şey. Luka diyemiyorum mesela 'Luka abi' diyorum. O da beni görünce bana 'abi' diyor. (Luka Modriç 'abi'nin ne demek olduğunu buluyor mu?) Kendinden büyük insanlar dendiğini biliyor. Ama onlar da bana 'abi' diyor. Sevdiler herhalde beni. 'Abi' diye hitap ediyorlar.

(Toni Kroos) Ona da 'abi' diyorum. Dilim varmıyor yani 'Toni' demeye. Kaç yaşında adam... Öyle büyüdüm çünkü, saygısızlık yapacağım gibi hissediyorum. Aslında onlar öyle düşünmüyorlar. Ama ben kendimi daha rahat ifade ediyorum 'abi' dediğim zamanlar."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.