Arda Turan Eyüpspor'la 2 yıllık anlaşma yaptı

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, teknik direktör Arda Turan'ın kulüpteki geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kulaksız, Arda Turan ile iki yıllık sözlü bir anlaşma yaptıklarını ve bu süre boyunca birlikte çalışmayı planladıklarını belirtti.

Arda Turan Eyüpspor'la 2 yıllık anlaşma yaptı
Yayınlanma:

Play Spor'a konuşan Fatih Kulaksız, Arda Turan’ın Eyüpspor’da geleceğiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: “Arda Turan'ın sözleşmesinde özel bir madde bulunmuyor. Ancak kendisiyle en az iki yıllık sözlü bir anlaşmamız var. Şu an bu plana sadık, biz de aynı şekilde devam etmeyi düşünüyoruz.”

"GALATASARAY DIŞINDA BÜYÜK TAKIMDA ÇALIŞMAZ"

Arda Turan’ın Türkiye’de hangi takımlarda çalışabileceğiyle ilgili soruya yanıt veren Kulaksız, “Arda hocanın Galatasaray'dan başka bir büyük takımda çalışacağını düşünmüyorum. Futbolculuk kariyerindeyken de bu duruşu sergilemişti. 'Taş yerinde ağırdır' diyerek Galatasaray’ı tercih etmişti” dedi.

"ARDA TURAN AVRUPA’DA BAŞARILI OLABİLİR"

Fatih Kulaksız, Arda Turan'ın Avrupa'da büyük kulüplerde çalışabileceğine inandığını ifade etti. “İlk geldiğinde Arda Turan’ın teknik direktörlük kariyeri konusunda eleştiriler almıştık. Ancak o, bu eleştirilerin yanlış olduğunu gösterdi ve başarılı bir performans sergiledi. Bugün geldiğimiz noktada, Avrupa'da önemli kulüplerde ya da Milli Takım'da görev alabileceği herkes tarafından daha gerçekçi bulunuyor.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.