Aziz Yıldırım Fenerbahçe toplantısında sürpriz yaptı!

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün temmuz ayı olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde saat 10.30’da başladı. Toplantıya kulüp başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe toplantısında sürpriz yaptı!
Yayınlanma:

Toplantıda, Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunması büyük bir sürpriz yarattı. Yıldırım’ın toplantıya katılması, salonda şaşkınlıkla karşılandı. Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın tokalaşarak selamlaşmaları sırasında salon alkışlarla doldu.

ŞEKİP MOSTUROĞLU’NDAN AÇILIŞ KONUŞMASI

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, açılış konuşmasında Aziz Yıldırım’a “hoş geldiniz” diyerek sözlerine başladı. Mosturoğlu, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılan seçimli olağan genel kurulda Ali Koç’un üçüncü kez başkanlığa seçildiğini hatırlattı. Koç’a başarılar dileyen Mosturoğlu, özellikle futbolda zorlu günlerin yaşanabileceğini belirtti.

Mosturoğlu, Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın verdiği birlik ve beraberlik mesajının önemine değindi. Küskünlüklerin sona ermesi gerektiğini ifade eden Mosturoğlu, “Birlik ve beraberlik içinde Fenerbahçe çağını başlatmalıyız. Bir ve beraber olduğumuzda bizi durdurabilecek hiçbir güç yoktur” şeklinde konuştu.

GEÇTİĞİMİZ SEZONUN DEĞERLENDİRİLMESİ

Geçtiğimiz sezon branşlarda elde edilen kupa ve madalyalara da değinen Mosturoğlu, tüm emeği geçenleri tebrik etti. Futbolda beklenen kupaların saha dışı sebeplerle alınamadığını belirterek, Ali Koç’un “Futbolda Fenerbahçe çağı başlayacak” sözlerinin gerçekleşeceğine yürekten inandığını vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.