Bandırmaspor Başkanı Göçmez: “VAR’daki hakemler, bugün koskoca bir hayali yok etti"

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, Galatasaray'a karşı aldıkları mağlubiyetin ardından hakem yönetimine sert tepki gösterdi

Bandırmaspor Başkanı Göçmez: “VAR’daki hakemler, bugün koskoca bir hayali yok etti"
Yayınlanma:

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, Galatasaray'a karşı aldıkları mağlubiyetin ardından hakem yönetimine sert tepki gösterdi ve "VAR'daki hakemler, bugün büyük bir hayal kırıklığına neden oldu" dedi. Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu'nda deplasmanda oynadıkları maçta 4-2 yenilen Bandırmaspor'un başkanı Göçmez, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen yıl bugün yaşanan depremi hatırlatarak başladı ve "Bu gün aslında kötü bir gün. Geçen sene bugün çok kötü bir zamanlama ile uyandık. Başımız sağolsun, Allah bir daha böyle bir dert vermesin" ifadelerini kullandı.

Müsabaka hakkında da konuşan Göçmez, "Biz Galatasaray ile mücadele ettik. Sahada elimizden geleni yaptık. Galatasaray'ın bizi yenmesi kadar normal bir sonuç yok. Ancak hakemlerin ve VAR'ın kararlarıyla mücadele etmek zorunda kaldık. Hakem maç içinde bir karar veriyor, doğru müdahaleyi yapıyor, ancak sonrasında VAR devreye giriyor ve işler değişiyor" şeklinde konuştu.

Yaşananların Türk futboluna zarar verdiğini dile getiren Başkan Göçmez, "Bugün yaşananlar Türk futboluna büyük bir zarar veriyor. Bizler gibi mücadele eden insanları yıpratıyor. Kirli oyunlarla dolu bir yapı içerisinde bulunmaktan utanıyorum. VAR'daki hakemler, bugün büyük bir hayali, umudu yerle bir etti. Bu yapı içerisinde yer almak istemiyorum. Biz emek veriyoruz, ama bunlar emeğimizi çöpe atıyorlar. Galatasaray'a başarılar diliyorum, ancak yaşananlarla ilgili hakkımı helal etmiyorum" şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.