Başakşehir, Sivasspor engelini Figueiredo ile geçti: Sivasspor 1-2 Başakşehir

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında, Başakşehir deplasmanda Sivasspor'u Joao Figueiredo'nun attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Başakşehir, Sivasspor engelini Figueiredo ile geçti: Sivasspor 1-2 Başakşehir
Yayınlanma:

Bu galibiyetle Başakşehir, ligdeki dördüncü galibiyetini alarak puanını 13'e yükseltti. Sivasspor ise üçüncü mağlubiyetini alarak 8 puanda kaldı.

Başakşehir’in golleri, Figueiredo’nun 43. ve 49. dakikalarda bulduğu isabetli vuruşlarla geldi. İlk golün asistini Miguel Crespo yaparken, Figueiredo’nun takipçiliği ikinci golde etkisini gösterdi. Ev sahibi Sivasspor ise oyuna 76'da giren Queensy Menig’in,81. dakikada Azizbek Turgunbayev'in asistinde bulduğu golle farkı bire indirdi ancak beraberlik için yeterli olmadı.

Maçta Başakşehir’den Berat Özdemir, Deniz Türüç, Hamza Güreler ve teknik direktör Çağdaş Atan, Sivasspor’dan ise Ziya Erdal sarı kart gördü.

Bu sonuçla Başakşehir, Süper Lig'deki formunu sürdürerek dördüncü galibiyetini alırken, Sivasspor iki maçlık namağlup serisinin ardından sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Gelecek hafta Sivasspor, deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Rapid Wien’i ağırlayacak olan Başakşehir ise Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Kayserispor’u konuk edecek.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella da mücadeleyi tribünden takip edenler arasındaydı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.