Başkanlardan Ankaragücü’ne ziyaret

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanlığına seçilen Faruk Koca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Başkanlardan Ankaragücü’ne ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan Başkanlığında Ankara ilçe belediye başkanları ve Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan ile birlikte Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve yönetimini ziyaret ettiler. Ziyarette istişarelerde bulunan milletvekilleri ve başkanlar Başkan Faruk Koca’yı tebrik edip Ankaragücü’ne yeni sezonda başarılar dilediler.

BAŞKANLAR BİR ARADA

Başkan Faruk Koca’yı, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik’te Başkanımızı ziyaret edenler arasındaydı.

TAKIMA YEMEK VERDİ

Kızılcahamam’da kamp yapan Ankaragücü sporcularına Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar Kızılcahamam’da yemek vererek sporcular ile bir araya geldi. Başkan Acır yaptığı açıklamada şunları söyledi, “İlçemizde kamp yapan Ankaragücümüzün Başkanı Sayın Faruk Koca, kulübümüzün yönetim kurulu üyeleri ve değerli sporcularımız ile akşam yemeğinde bir araya geldik. Ankaragücümüzün Kızılcahamam Belediyesi olarak her zaman yanındayız. Süper Lig yolunda takımımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.