Basketbolda "Türk" gecesinin galibi Telekom

Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu J Grubu'nun ilk maçında Almanya temsilcisi Telekom Baskets'e deplasmanda 89-76 yenilgiyle ayrıldı.

Basketbolda "Türk" gecesinin galibi Telekom
Yayınlanma:

Telekom Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadelede ilk çeyrek, Walden ve Yeboah'ın skor katkılarıyla çekişmeli geçti ve sarı-kırmızılı ekip, ilk 10 dakikayı 25-24 önde tamamladı. Ancak ikinci periyotta savunmada zorlanan Galatasaray, devre arasına 47-39 geride girdi.

Mücadelenin ikinci yarısında dengeyi sağlamaya çalışan Galatasaray, 27. dakikada 54-54 beraberliği yakalasa da maç boyunca öne geçme şansını elde edemedi. Üçüncü çeyrek 62-56 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle kapandı ve son çeyrekte rakibinin farkı açmasına engel olamayan Galatasaray, sahadan 89-76 mağlup ayrıldı.

Ev sahibi ekipte 23 sayıyla öne çıkan Glynn Watson, Sam Griesel'in 20 sayı ve 7 ribauntu ile Thomas Kennedy'nin 16 sayı ve 8 ribauntu, galibiyeti getiren performanslardan birkaçıydı.

Galatasaray Ekmas'ta ise Corey Walden ve Akwasi Yeboah 15'er, David McCormack ile Dee Bost 12'şer, Sadık Emir Kabaca 9, Klemen Prepelic 6, Miralem Halilovic 4 ve Jonah Radebaugh 3 sayı üretti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.