Beklenen oldu: Nuri Şahin, Borussia Dortmund'un başına geçti

Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine Nuri Şahin'i getirdiğini açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan duyuruda, Şahin ile 3 yıllık bir anlaşma sağlandığı belirtildi.

Beklenen oldu: Nuri Şahin, Borussia Dortmund'un başına geçti
Yayınlanma:

Nuri Şahin, Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak görev yapıyordu ve Edin Terzic'in boşalttığı koltuğa oturdu. Yeni göreviyle ilgili konuşan Şahin, bu görevin kendisi için büyük bir onur olduğunu ve takımın en yüksek başarıları elde etmesi için çalışacağını söyledi.

Profesyonel futbolculuk kariyerinde de Borussia Dortmund forması giyen Nuri Şahin, 274 maçta 26 gol kaydetmişti. Kariyerinde ayrıca Real Madrid, Liverpool ve Werder Bremen gibi önemli kulüplerde de forma giyen Şahin, futbolculuk hayatını Antalyaspor'da noktalamıştı.

Futbolu bıraktıktan sonra Antalyaspor’da önce Futbol Şube Sorumlusu, ardından Teknik Direktör olarak görev yapan 35 yaşındaki Şahin, geçtiğimiz sezon devre arasında Borussia Dortmund’a yardımcı antrenör olarak dönmüştü.

Şimdi ise teknik direktörlük görevini üstlenerek yeni bir sayfa açıyor. Nuri Şahin, Antalyaspor'la 92 maça çıkmış ve 38 galibiyet 31 mağlubiyet almıştı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.