Bellona Kayserispor - Beşiktaş maçı saat kaçta? Bellona Kayserispor - Beşiktaş maçı ilk 11'ler

Trendyol Süper Lig'de 7. hafta heyecanı, 30 Eylül Pazartesi günü Bellona Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma ile tamamlanacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadele, RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak ve beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Bellona Kayserispor-Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler haberimizde

Bellona Kayserispor - Beşiktaş maçı saat kaçta? Bellona Kayserispor - Beşiktaş maçı ilk 11'ler
Yayınlanma:

Geçtiğimiz hafta Ajax karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Kayseri deplasmanından galibiyetle dönerek moral kazanmayı hedefliyor. Bu sezon henüz galibiyet alamayan Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor ise 3 puan alarak taraftarını sevindirmek istiyor.

KAYSERİSPOR’DA KRİTİK EKSİKLER

Kayserispor, bu önemli mücadeleye birçok önemli eksikle çıkacak. Takımın yıldız oyuncuları Ali Karimi, Julian Jeanvier, Anthony Uzodimma ve Macid Hosseini sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak. Ev sahibi ekip, bu eksiklere rağmen sahada güçlü bir duruş sergilemeyi hedefliyor.

BEŞİKTAŞ’TA DA EKSİKLER VAR

Siyah-beyazlı ekipte ise Arthur Masuaku sarı kart cezalısı, Al-Musrati ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Ancak Giovanni van Bronckhorst’un ekibi, yıldız oyuncularıyla sahaya çıkıp kazanma planları yapıyor.

BEŞİKTAŞ, GOL SİLAHLARINA GÜVENİYOR

Van Bronckhorst’un en güvendiği oyuncular arasında yer alan Ciro Immobile, Gedson Fernandes ve Rafa Silva, Beşiktaş’ın hücumdaki en önemli isimleri olacak. 8 golle takımın en skorer ismi Immobile, 5 golle Fernandes ve 4 golle Silva, siyah-beyazlıların gol umudu olacak. Geçen haftanın yıldızı Milot Rashica da teknik direktörün en güvendiği isimlerden biri olarak sahada yer alacak.

MAÇIN HAKEMİ ATİLLA KARAOĞLAN

Bu kritik karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Mücadelede, her iki takımın sahaya koyacağı performans merakla bekleniyor.

MAÇTAN NOTLAR

  • Beşiktaş, Kayserispor ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçının yedisini kazanırken, sadece bir beraberlik aldı.
  • Kayserispor, evinde oynadığı son iki Beşiktaş maçında gol atamazken, daha önceki 15 maçta sadece üç kez kalesini gole kapatabilmişti.
  • Beşiktaş, Süper Lig’deki son beş maçta 13 puan topladı ve bu karşılaşmayı kazanması halinde altıncı maçlar itibarıyla en yüksek puanına ulaşacak.

MUHTEMEL 11'LER

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Attamah, Arif, Carole, Kartal, Bourabia, Boa Morte, Cardoso, Mane, Nazon
Beşiktaş: Mert, Rashica, Paulista, Uduokhai, Emirhan, Ndour, Gedson, Joao Mario, Rafa, Semih, Immobile

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.