Beşiktaş, 3 yerli yıldızı gündeme aldı

Beşiktaş, yeni sezon kadro planlaması için hızlı adımlarla ilerliyor ve transfer çalışmalarına yoğunlaşıyor.

Beşiktaş, 3 yerli yıldızı gündeme aldı
Yayınlanma:

Siyah-Beyazlılar, transfer sezonunun başında Gabriel Paulista ve Rafa Silva gibi önemli isimleri kadrolarına katarak güçlerini artırmıştı. Şimdi ise A Milli Takım'ın üç önemli oyuncusuyla ilgileniyor.

Beşiktaş'ın hedefinde yer alan yerli yıldızlar arasında Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı, Celta Vigo'da forma giyen Okay Yokuşlu ve Alanyaspor'un genç yeteneği Oğuz Aydın bulunuyor. Siyah-Beyazlılar, bu oyunculardan birini kadrolarına katmayı planlıyor.

Özellikle Oğuz Aydın transferinde Galatasaray'ın sonuca ulaşamaması, Beşiktaş'ı devreye sokmuş durumda. Alanyaspor'un genç oyuncusuyla ilgili Beşiktaş'ın adımları önümüzdeki günlerde netlik kazanabilir.

Okay Yokuşlu ise Trabzonspor'un da transfer listesinde bulunuyor ancak oyuncunun Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıp bakmadığı belirsizliğini koruyor. Beşiktaş'ın bu konudaki girişimleri, Okay'ın kararına bağlı olarak şekillenecek.

Yusuf Yazıcı ise Lille ile sözleşmesini tamamlamış durumda ve Beşiktaş'ın da radarında olan isimlerden biri. Ancak milli futbolcunun adı zaman zaman Fenerbahçe ile de anılmakta.

Beşiktaş'ın transfer çalışmaları, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme ve iddialı bir performans sergileme hedefi doğrultusunda yoğun şekilde devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.