Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın Kayserispor'una karşı: Beşiktaş seri peşinde, Kayserispor 9 maçtır kazanamıyor

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşılaşacak. Karşılaşma, Kadir Has Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak ve maçı hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın Kayserispor'una karşı: Beşiktaş seri peşinde, Kayserispor 9 maçtır kazanamıyor
Yayınlanma:

Beşiktaş, son dönemdeki görece başarılı performansını sürdürme arzusuyla sahaya çıkacak. Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettikten sonra Antalyaspor'u da 2-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Siyah-beyazlılar, bu moral ile Kayseri deplasmanında galip gelmeyi hedefliyor. Beşiktaş bu sezon deplasmanda son lig galibiyetini 9 Ocak tarihinde Çaykur Rizespor’a karşı 4-0’lık skorla aldı. Beşiktaş ayrıca Fernando Santos ile Süper Ligde ilk kez üst üste iki galibiyeti almak için de sahaya çıkacak.

Lige harika başlayan ve Çağdaş Atan sonrası Recep Uçar ile de çok iyi bir grafik çizen Kayserispor 2024 yılında ise hiç galibiyet alamadı. Ligde üst üste 7 mağlubiyetin ardından Recep Uçar ile yolları ayıran ve sezon başında Beşiktaş’ı da çalıştıran Burak Yılmaz’ı takımın başına geçiren sarı kırmızılılarda Yılmaz yönetiminde 2 maçta 2 puan alındı. Ligde 9 maçlık galibiyet hasretini sonlandırmak isteyen Kayserispor’da teknik direktör Burak Yılmaz için de eski takımına karşı bir rekabet söz konusu olacak.

Beşiktaş ayrıca son olarak efsanesi Sergen Yalçın'ın takımı Antalyaspor ile oynamıştı. Bu kez de rakip Burak Yılmaz'ın Kayserispor'u.

Şu ana kadar ligde 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 yenilgi alan Beşiktaş, 39 puanla 3. sırada yer alıyor. Rakibi Kayserispor ise 8 galibiyet 7 beraberlik 9 mağlubiyet alarak 28 puanla 13. sırada bulunuyor.

Kayserispor ilk 11:

Beşiktaş ilk 11:

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.