Beşiktaş evinde zorlu Eintracht Frankfurt'u ağırlıyor: 'Kartal kazanırsa uçar!'

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında ikinci maçına çıkacak olan Beşiktaş, Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'u Tüpraş Stadı'nda ağırlayacak. Avrupa'da moral bulmayı hedefleyen siyah-beyazlılar, Ajax'a karşı aldıkları ağır yenilgiyi unutturmak ve grupta iddialarını sürdürmek istiyor. Saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İskoç hakem John Beaton yönetecek.

Beşiktaş evinde zorlu Eintracht Frankfurt'u ağırlıyor: 'Kartal kazanırsa uçar!'
Yayınlanma:

Kritik mücadele öncesinde Beşiktaş’ta önemli bir eksik var. Sakatlığı devam eden Libyalı orta saha oyuncusu Moatasem Al Musrati, Eintracht Frankfurt karşısında forma giyemeyecek. Teknik direktör Şenol Güneş, orta sahada Al Musrati'nin eksikliğini Gedson Fernandes ve genç oyuncu Ndour ile kapatmayı planlıyor.

bro.jpg

BEŞİKTAŞ’IN PERFORMANSI

Bu sezon tüm kulvarlarda başarılı bir grafik çizen Beşiktaş, oynadığı 10 resmi karşılaşmada yalnızca bir mağlubiyet aldı. Siyah-beyazlılar, Trendyol Süper Lig, Turkcell Süper Kupa ve UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı maçlarda 7 galibiyet, 2 beraberlik alırken, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 27 kez havalandırdı. Savunmada zaman zaman sorunlar yaşayan Beşiktaş, kalesinde ise 12 gol gördü.

bjk3.jpg

EİNTRACHT FRANKFURT İYİ BAŞLADI

Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt ise bu sezon çıktığı 7 resmi maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Bundesliga'da başarılı bir performans sergileyen Frankfurt, oynadığı 5 maçın 4'ünü kazanarak lider Bayern Münih'in ardından 12 puanla ikinci sırada yer alıyor. Avrupa Ligi’nde ilk hafta Viktoria Plzen ile 3-3 berabere kalan Alman ekibi, Beşiktaş karşısında galibiyet arayacak.

FRANKFURT’UN TÜRK TAKIMLARINA KARŞI BAŞARISI

Eintracht Frankfurt, Avrupa kupalarında daha önce Türk takımlarıyla oynadığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kadrosunda milli futbolcu Can Uzun'u bulunduran Alman temsilcisi, Beşiktaş karşısında bu istatistiğini geliştirmek istiyor.

fr.jpg

Beşiktaş’ın kritik Frankfurt mücadelesinde sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

Beşiktaş: Mert Günok; Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku; Gedson Fernandes, Ndour; Joao Mario, Rafa Silva, Rashica; Immobile.

Frankfurt: Santos, Kristensen, Amenda, Koch, Theate, Dahoud, Larsson, Götze, Knauff, Marmoush, Ekitike

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.