Beşiktaş, Immobile için kasayı seferber etti

Beşiktaş'ın Serie A takımlarından Lazio'da forma giyen Ciro Immobile'ye transfer teklifi yaptığı ve detaylarıyla ilgili İtalyan basınında yer alan haberler gündeme bomba gibi düştü.

Beşiktaş, Immobile için kasayı seferber etti
Yayınlanma:

Corriere dello Sport'un bildirdiğine göre, Siyah Beyazlılar, 34 yaşındaki İtalyan golcüye 3 yıllık bir sözleşme önerdi. Habere göre Beşiktaş, Immobile'ye yıllık 5 milyon euro maaş teklif etti. Ayrıca Immobile'nin Beşiktaş'a katılmaya olumlu baktığı belirtiliyor.

Immobile'nin bu transferle ilgili olarak Türkiye hakkında bilgi almak için Galatasaray'dan Dries Mertens ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Leonardo Bonucci'ye danıştığı da haberde yer alıyor. Bu tecrübeli futbolcuların Immobile'ye Türkiye ve Süper Lig hakkında bilgi verdikleri ifade edilmiş.

Ancak Lazio Başkanı Claudio Lotito, çıkan haberlerin doğruluğunu reddederek, "Immobile için Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadık. Kulübümüzle devam eden bir kontratı var ve şu ana kadar bize herhangi bir teklif gelmedi" açıklamasında bulunmuştu.

Ciro Immobile kariyeri boyunca Serie A'da 4 kez gol kralı olmuş bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla çıktığı 43 maçta 11 gol atan Immobile, aynı zamanda İtalya Milli Takımı'nda da 57 maçta 17 gol kaydetmiş bir isim olarak biliniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.