Beşiktaş, Immobile'ye kavuştu

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerine başladığı İtalyan futbolcu Ciro Immobile, İstanbul'a geldi.

Beşiktaş, Immobile'ye kavuştu
Yayınlanma:

Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel ve yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar ile birlikte, İtalya'nın başkenti Roma'dan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne ulaşan 34 yaşındaki golcüyü, bine yakın taraftar coşkuyla karşıladı.

Ciro Immobile, Hüseyin Yücel ve Feyyaz Uçar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş formasıyla taraftarın karşısına çıkan İtalyan oyuncu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Burada olmaktan çok mutluyum. Yeni sezon için hazırım. Taraftarın ilgisi inanılmaz. Çok duygulandım." dedi.

Immobile, siyah-beyazlı taraftarların yanına giderek onlarla sevincini paylaştı ve birlikte fotoğraf çektirdi. Deneyimli futbolcu, kendisine gösterilen ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı.

Bu transferin Beşiktaş'a hayırlı olmasını dileyen Hüseyin Yücel, "Bu taraftar grubu, Beşiktaş'ın en iyi günlerine layık. Rafa Silva transferinde olduğu gibi, daha güzel günler göreceğimize inanıyorum. Başkanımız Hasan Arat'a ve Immobile'ye özel teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımız pazarlıkları yakından takip etti ve bize büyük destek verdi. Lazio'nun direnişine rağmen, Immobile'nin fedakarlıklarıyla 48 saatlik zorlu süreci tamamlayarak transferi bitirdik." şeklinde konuştu.

Feyyaz Uçar ise dünya çapında bir yıldızı kadroya kattıklarını belirterek, Immobile ile İtalyanca konuştuğunu ve futbolcunun Türkçe konuşmalarını çevirdiğini ifade etti.

Ciro Immobile, kendisini bekleyen araca binerek konaklayacağı otele doğru hareket etti.

Beşiktaş'ın, yarın gerçekleştirilecek sağlık kontrollerinin ardından Immobile ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Geçen sezon İtalya'nın Lazio takımında forma giyen Immobile, tüm kulvarlarda 43 maça çıkıp 11 gol kaydetmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.