Beşiktaş, Kayseri'de yıldızlarıyla 3 puana ulaştı: Kayserispor 0-3 Beşiktaş

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Bellona Kayserispor, RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda Beşiktaş'ı ağırladı. Siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Beşiktaş, Kayseri'de yıldızlarıyla 3 puana ulaştı: Kayserispor 0-3 Beşiktaş
Yayınlanma:

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Gedson Fernandes ve İtalyan golcü Ciro Immobile (2) kaydetti.

Maçın ilk yarısında istediği oyunu sahaya yansıtmakta zorlanan Beşiktaş, devre arasına 0-0 beraberlikle girdi. Ancak ikinci yarıda vites yükselten Beşiktaş, 56. dakikada Gedson Fernandes'in Kayserispor savunmasının hatasını affetmeyip ağlara gönderdiği golle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını sürdüren Kara Kartal, 78. dakikada Ciro Immobile'nin penaltı golüyle farkı 2’ye çıkardı. Maçın uzatma dakikalarında ise Immobile bir kez daha sahneye çıktı ve 90+1’de attığı golle skoru 3-0'a taşıdı.

Bu sonuçla namağlup yoluna devam eden Beşiktaş, 6 maç sonunda 16 puanla maç eksiğine rağmen Süper Lig'de üçüncü sıraya yerleşti. Kayserispor ise bu mağlubiyetle 3 puanda kaldı ve alt sıralarda yer almaya devam etti. Ligde zor günler geçiren Kayserispor gelecek hafta Başakşehir deplasmanında olacak. Galatasaray'dan 1 maç eksiği olan ve 3 puan gerisinde yer alan Beşiktaş ise Gaziantep FK deplasmanında olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.