Beşiktaş kendi evinde Konyaspor sınavı verecek: Semih Kılıçsoy beklentisi!

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda Konyaspor’u konuk ediyor. Siyah-beyazlılar, Giovanni van Bronckhorst yönetiminde bu sezon şampiyonluk parolasıyla yoluna devam ederken, Konyaspor karşısında galibiyet alarak yeniden çıkış yakalamak istiyor. Mücadele, bugün saat 16:00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş kendi evinde Konyaspor sınavı verecek: Semih Kılıçsoy beklentisi!
Yayınlanma:

Beşiktaş, bu sezon ligde oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik elde ederek 17 puanla 3. sırada yer alıyor. Son iki maçta Trabzonspor ve Gaziantep FK ile berabere kalan siyah-beyazlılar, Konyaspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Bu sezon rakip fileleri 15 kez sarsan Beşiktaş, savunmada da iyi bir performans sergileyerek kalesinde sadece 5 gol gördü. İtalyan golcü Ciro İmmobile, attığı 7 golle takımın en skorer oyuncusu konumunda.

Takıma sakatlığını atlatan Al Musrati'nin dönüşüyle birlikte daha da güçlenen Beşiktaş’ta gözler, Gedson Fernandes, Rafa Silva ve Joao Mario gibi yıldızlarda olacak. Teknik direktör van Bronckhorst sahaya Mert, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Gedson, Al Musrati, Rafa Silva, Joao Mario, Semih ve Immobile 11’i ile çıkacak.

KONYASPOR, BEŞİKTAŞ KARŞISINDA ZORLU BİR SINAVDA

Konyaspor ise bu sezon oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 11 puanla 8. sırada bulunuyor. Yeşil-beyazlılar, ligde 10 gol atarken kalesinde 11 gol gördü. Teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki Konya ekibi, Beşiktaş deplasmanında zorlu bir mücadele verecek.

Son üç sezonda Beşiktaş’a konuk olduğu maçların ikisinde puan almayı başaran Konyaspor, İstanbul’dan puanla dönmeyi hedefliyor. Ancak Konya ekibi, deplasmanda oynadığı maçlarda özellikle savunmada yaşadığı sıkıntılar nedeniyle zorlu bir sınavla karşı karşıya.

BEŞİKTAŞ İSTATİSTİKLERDE ÜSTÜN

İki takım arasında bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda Beşiktaş’ın bariz üstünlüğü dikkat çekiyor. Siyah-beyazlılar, Konyaspor ile oynadığı son üç iç saha maçında yalnızca bir galibiyet alırken, diğer iki maçtan beraberlikle ayrıldı. Bu mücadelede Beşiktaş, ev sahibi avantajını kullanarak üç puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Bu zorlu mücadelede düdük Kadir Sağlam’da olacak. Yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Ali Can Alp yaparken, dördüncü hakem olarak Çağdaş Altay görev alacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.