Beşiktaş, Konyaspor'u rahat geçti: Bir sonraki rakip Galatasaray

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında evinde ağırladığı Konyaspor'u 2-0 yenerek milli ara sonrası 3 puana ulaştı.

Beşiktaş, Konyaspor'u rahat geçti: Bir sonraki rakip Galatasaray
Yayınlanma:

Milli araya Gaziantep FK ile son dakikada yediği golle 1-1 beraberlikle giren siyah-beyazlı ekip, maça etkili bir başlangıç yaptı. 30. dakikada kazanılan penaltıyı İtalyan forvet Ciro Immobile gole çevirerek Beşiktaş’ı öne geçirdi. İlk yarının son anlarında baskısını sürdüren Beşiktaş, 45+2. dakikada Muçi’nin ortasında Rafa Silva’nın şık vuruşuyla farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, Beşiktaş devreye moralli girdi.

İkinci yarıda Konyaspor oyunu dengelemek adına risk alsa da, Beşiktaş savunmadaki sağlam duruşuyla rakibine fazla fırsat vermedi. Siyah-beyazlılar zaman zaman tehlikeli kontrataklarla üçüncü golü arasa da skor değişmedi ve Beşiktaş, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu galibiyetle Beşiktaş, puanını 20’ye çıkararak zirve takibini sürdürdü ve namağlup unvanını korudu. Konyaspor ise 11 puanda kaldı. Gelecek hafta Beşiktaş, derbide lider Galatasaray’ın konuğu olacak. Konyaspor ise Gaziantep FK deplasmanına çıkacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.