Burak Yılmaz: Hakemin canı sağ olsun

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz: Hakemin canı sağ olsun
Yayınlanma:

Maçın genelinde oyuncularının performansını öven Yılmaz, "Harika bir maç oldu, oyuncularımın hepsinden Allah razı olsun. Kayseri’den yüreklerini alıp Trabzon’da sahanın ortasına koydular. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Maçta hakem kararlarına da değinen Yılmaz, "Hakemin canı sağ olsun. Bugün bize hata yaptı ama yarın başkasına yapmasın ki Türk futbolu düzelsin" ifadesini kullandı. Yılmaz, Kayserispor’un hakkını korumak için buraya geldiklerini belirterek, "Bizi burada tutan Kayserispor, onun hakkını yedirmek istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzonspor’a ve teknik direktör Şenol Güneş’e de duyduğu sevgiyi dile getiren Yılmaz, "Beni ben yapan Trabzonspor’dur. Ekmeğini yedim, beni Türk futboluna kazandıran Şenol Güneş ve Trabzonspor’dur" dedi. Bu kulübe hiçbir zaman yanlış yapmadığını vurgulayan Yılmaz, Kayserispor’un haklarını korumak için her şeyi yapmak zorunda olduğunu ifade etti.

Yılmaz, takımın zor şartlar altında mücadele ettiğini ve transfer yasağı nedeniyle birçok oyuncunun eksik olduğunu da sözlerine ekledi. "Zor şartlardayız ama bahane aramıyoruz. Kendi karakterimizi yansıtmaya çalışıyoruz" dedi. Kayserispor camiasına, başkana ve yönetime teşekkür eden Yılmaz, hata yaptıysa özür dilediğini de belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.