Burak Yılmaz istifa etti

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'a sahasında 3-0 yenilen Bellona Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz, istifa ettiğini duyurdu.

Burak Yılmaz istifa etti
Yayınlanma:

Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadı'ndaki maçın ardından basın toplantısında konuşan Yılmaz, planladıkları oyun stratejisinin 60 dakika boyunca başarılı bir şekilde işlediğini, önde baskı kurarak geçiş oyunlarını denediklerini ancak pozisyonları değerlendiremediklerini ifade etti.

Gol bulamayınca iki takım arasındaki kalite farkının ortaya çıktığını söyleyen Yılmaz, "Beşiktaş bugün kötü de oynasa nasıl kazanılacağını gösterdi. O yüzden onları tebrik ediyorum. Göztepe maçı dışında hiçbir maçta yenilgiyi hak etmedik. Bu maçın son yarım saatini tartışabiliriz ama genel olarak oyun anlamında mutluydum." dedi.

Kazanamamanın hem kendisini hem de takımı yıprattığını belirten Yılmaz, şunları ekledi:

"Kazanmamız gerekiyordu. Fikstür yoğun ve sakatlıklarla mücadele ediyorduk ama bahane üretmiyorum. Geçen sezon bu şerefli görevi devraldım ve takımımızı ligde tuttuk, bununla gurur duyuyorum. Bu sezon başında transfer yasağına rağmen ayrılmayacağımı söylemiştim. Ancak bugün istifa ediyorum, transfer cezası yüzünden değil. Bu şehri ve insanlarını çok sevdim, Kayseri'ye büyük saygı duyuyorum. Artık takımın yeniden canlanması için bir değişiklik yapılması gerektiğini düşünüyorum ve bu değişikliğin teknik direktör değişikliği olması gerektiğine inanıyorum."

Yılmaz, kendisine güvenen ve destek veren herkese teşekkür ederek, "Kayserispor'u ve bu oyuncuları sevdiğim için bugün istifa ediyorum. Artık değişmesi gereken tek şey teknik direktör. Bu takıma böyle faydalı olabileceğimi düşünüyorum." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.