Büyükekşi: Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tuttuk

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finale yükselen milli takımıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Büyükekşi: Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tuttuk
Yayınlanma:

Başkan Büyükekşi, geçtiğimiz cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede, Avusturya'yı eleyeceklerine dair söz verdiğini hatırlattı. Maçtan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini arayarak tebrik ettiğini ve verdiği sözü tuttuklarını belirtti.

Başkan Büyükekşi, takımın başarısını övgüyle anlatırken, özellikle teknik direktör Montella'nın maç öncesi kararlılığına vurgu yaptı. Montella'nın kendisine, "Onları kendi silahlarıyla vuracağız, merak etme başkan" dediğini aktardı. Ayrıca, hazırlık maçlarında yenildikleri takımların turnuvadan elenmesinin, Montella'nın stratejisinin doğruluğunu gösterdiğini söyledi.

Milli takımın başarılarına vurgu yaparak, tribünlerdeki Türk taraftarların coşkusunun önemini vurgulayan Büyükekşi, bu desteğin takımı daha da motive ettiğini dile getirdi. Ayrıca, Portekiz maçı sonrası oluşturulmaya çalışılan suni krize de değinerek, medya ve sosyal medya üzerinden yapılan hain saldırıları kınadı.

Son olarak, TFF'nin reformist bir yönetim olduğunu vurgulayan Mehmet Büyükekşi, Türk futbolunun geleceği için yapılan reformları anlattı. A Milli Takım ile Ümit Milli Takım arasındaki iş birliğini güçlendirdiklerini ve yakın zamanda Olimpik Milli Takımı kuracaklarını müjdeledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.