Çağdaş Atan: Kariyerimin en ağır maçlarından...

UEFA Konferans Ligi ikinci hafta maçında deplasmanda Slovenya ekibi Celje'ye 5-1 kaybeden RAMS Başakşehir'in teknik direktörü Çağdaş Atan, bu sonucun kariyerinin en ağır yenilgilerinden biri olduğunu belirtti.

Çağdaş Atan: Kariyerimin en ağır maçlarından...
Yayınlanma:

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Atan, "On yıllık teknik adamlık kariyerimin en zor maçlarından birini oynadık. Maçın başında birkaç iyi pozisyona girdik ve gol atmayı umuyorduk, ancak ilk golü yedik. Golden sonra oyuna hakim olmaya çalıştık ama çok kolay goller yedik. Gol yedikçe moralimiz bozuldu. İkinci yarıda erken bir golle oyuna dönmeyi umduk, fakat her seferinde gol yedik ve daha fazla hayal kırıklığı yaşadık. Bu çok ağır bir mağlubiyet" ifadelerini kullandı.

Atan, Konferans Ligi'nde üst tura çıkma şanslarının sorulması üzerine, "Son 2-3 maçtır bir form düşüklüğümüz vardı, ama bu maçla birlikte durumu düzeltmeyi düşünüyorduk. Ancak bugün bu mağlubiyet, ilk 8'e girme şansımızı imkansız hale getirdi. Oyun da o noktaya gelmiyordu. Şimdi çok sıkı çalışmaya devam etmeliyiz. Yoğun bir fikstürden geçiyoruz ama buna hazırlıklıydık. 8.'lik ve 24.'lük arasında play-off hakkı elde ediyorsunuz. Bundan sonra amacımız o konumda yer almak ve play-off oynamak, ligde de iddialı kalmak" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.