Çaykur Rizespor üst üste ikinci kez kazandı, Bodrum FK 3 maç sonra yenildi

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor, Sipay Bodrum FK'ye konuk oldu. Bodrum İlçe Stadyumu'nda oynanan mücadelede, Rize ekibi Ali Sowe’un 83. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak önemli bir galibiyet kazandı.

Çaykur Rizespor üst üste ikinci kez kazandı, Bodrum FK 3 maç sonra yenildi
Yayınlanma:

İlk yarıda iki takım da dengeli bir oyun sergilerken, maçın gidişatını ikinci yarıda oyuna dahil olan Ali Sowe değiştirdi. Geçen sezon Ankaragücü forması giyen tecrübeli forvet, 46. dakikada girdiği maçta, takımını zafere taşıyan golü 83. dakikada attı. Bu gol, Çaykur Rizespor’un 5 maçlık mağlubiyet serisinin ardından üst üste ikinci galibiyetini de getirdi. Rizespor bu sonuçla puanını 10’a çıkararak derin bir nefes aldı. Önümüzdeki hafta BAY geçecek olan Karadeniz temsilcisi, moral depoladı.

Bodrum FK ise son haftalardaki başarılı grafiğini bu maçta sürdüremedi. Son 3 maçında 7 puan toplayarak çıkış yakalayan Ege temsilcisi, kendi evinde aldığı bu mağlubiyetle 3 maç sonra kaybetti ve 10 puanda kaldı. Bodrum FK, önümüzdeki hafta zorlu Fenerbahçe deplasmanında çıkış arayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.