Derbinin kazananı Fenerbahçe!

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 6. haftasında futbolseverler, büyük bir derbi heyecanına tanıklık etti. Fenerbahçe Petrol Ofisi, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde ağırladığı ezeli rakibi Galatasaray Petrol Ofisi’ni 2-0'lık skorla mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

Derbinin kazananı Fenerbahçe!
Yayınlanma:

İlk yarıda dengeli bir oyun sergileyen iki takım, skoru değiştirmekte zorlanırken, maçın ikinci yarısında Fenerbahçe kontrolü eline aldı. Sarı-Lacivertliler, 62. dakikada Ümran Özev’in attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golün hemen ardından 67. dakikada Yağmur Uraz, Fenerbahçe adına farkı ikiye çıkararak skoru 2-0’a getirdi.

Galatasaray, maçı geri çevirmek için elinden geleni yapmasına rağmen, Fenerbahçe'nin güçlü savunması karşısında başarılı olamadı. Fenerbahçe bu galibiyetle ligdeki namağlup serisini sürdürürken, Galatasaray için derbi üzücü bir sonuçla sona erdi.

FENERBAHÇE LİG LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Bu sonuçla Fenerbahçe, Kadın Futbol Süper Ligi’nde oynadığı 6 maçın tamamını kazanarak liderliğini sağlamlaştırdı. Sarı-Lacivertliler, hem savunma hem de hücum performansıyla dikkat çekerken, ligde rakiplerine karşı üstünlüğünü korumaya devam ediyor.

Galatasaray ise iki maç eksiğiyle mücadele ettiği ligde bu mağlubiyetle şampiyonluk yolunda bir darbe almış oldu. Ancak sarı-kırmızılı ekip, performansını toparlayarak zirve mücadelesini sürdürmeyi hedefliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.