Dursun Özbek: Başka hakem mi bulamadınız

Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde hakem Atilla Karaoğlan’ın atanması, Galatasaray kulübünde büyük bir tepkiyle karşılandı.

Dursun Özbek: Başka hakem mi bulamadınız
Yayınlanma:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Olağan Eylül Ayı Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Karaoğlan’ın geçmişte Galatasaray aleyhine verdiği tartışmalı kararları hatırlatarak, bu atamanın doğru olmadığını belirtti.

Özbek, "Bildiğiniz gibi hafta sonu Fenerbahçe ile Kadıköy’de önemli bir maçımız var. Geçen sene, Atilla Karaoğlan hakkında çok ciddi ifadeler kullanmıştım. Trabzonspor maçından sonra, Galatasaray’a nasıl zarar verdiğini, nasıl katlettiğini dilimin döndüğü kadar anlattım. Sezonun en kritik maçına yine aynı hakemi veriyorlar. Demek ki hiçbir şey değişmedi," dedi. Bu açıklamalar, kulüp içinde ve taraftarlar arasında kaygıları artırdı.

Karaoğlan’ın atanmasıyla ilgili daha fazla eleştiride bulunan Özbek, "Hakem mi kalmadı! Geçen sene bu hakem hakkında bir sürü şey söylemişim. Başka hakem bulamadınız mı MHK? Hakem kalmadı mı?" diyerek Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) sorular yöneltti. Bu atamanın, hakemlerin tarafsızlığına dair şüpheler doğurduğunu ve ligdeki rekabet ortamını zorlaştırabileceğini ifade etti.

Özbek, son olarak "İnadına getirip onu bu maça atadınız. Demek ki yönetimde bir şey değişmedi. TFF’nin bu atamalara dikkat etmesi gerekir," şeklinde uyarıda bulundu. Bu tür atamaların dikkate alınmadığı takdirde, lig müsabakalarının daha da zorlaşacağına dikkat çekti. Galatasaray camiası, bu süreçte hakem atamalarının adaletli ve tarafsız bir şekilde yapılmasını talep ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.