Dzeko: Bırakmayı düşünmüyorum

Fenerbahçe, Süper Lig'in son haftasında İstanbulspor'u 6-0 yenerek ligi ikinci sırada tamamladı. Ancak, şampiyonluk heyecanını yaşayamamanın büyük bir üzüntüsünü taşıyorlar.

Dzeko: Bırakmayı düşünmüyorum
Yayınlanma:

Maçın ardından Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko, duygularını dile getirdi. Dzeko, "99 puan elde ettik ama şampiyon olamadık! Bu inanılmaz bir durum, hayatta bir kere başınıza gelebilir. Zamanı geri alamıyoruz" diyerek hayal kırıklığını ifade etti. Aynı zamanda taraftarların maç sonunda verdikleri destekten dolayı minnettar olduklarını belirtti. Dzeko, "Taraftarlarımız bizi destekledi maç sonu, bu aslında çok fazla anlam ifade ediyor. Bizlere saygı duyduklarını gördük. Kupayı alamadık ama sezon boyunca gösterdiğimiz performans nedeniyle bizi takdir ettiler. Bizler de her şeyi yaptık. Elde ettiğimiz 99 puana rağmen şampiyon olamadık, bu üzüntü verici. Kupayı kaldıramama hayal kırıklığı yarattı" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Leonardo Bonucci'nin futbol kariyerini noktalamasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Dzeko, "Şu anda emekliliği düşünmüyorum. Leonardo Bonucci harika bir futbolcu. Onun bu büyük camiada futbola veda etmesinden taraftarlar da gurur duyuyordu. Böyle büyük bir oyuncunun burada bitirmesi önemli bir şey" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.