Ekrem Özsoy’un tutkuyla yönettiği halı saha işletmesi, sporseverleri kendine çekmeye devam ediyor

Batıkent’in önemli halı sahalarından olan birini işleten Ekrem Özsoy, halı saha işletmesi, tutku ve kalite odaklı yönetimiyle sporseverlerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Ekrem Özsoy’un tutkuyla yönettiği halı saha işletmesi, sporseverleri kendine çekmeye devam ediyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Günümüzde sporun sadece bir aktivite olmaktan çıkıp bir yaşam tarzı haline geldiği düşünüldüğünde, kaliteli bir spor tesisine duyulan ihtiyaç da giderek artıyor. Ekrem Özsoy'un işlettiği halı saha tesisi, spor tutkunlarının ilk tercihi olmayı başarıyor.

1-001.jpg

Ekrem Özsoy'un işletmeciliğini yaptığı halı saha tesisi, sağladığı kaliteli hizmet ve modern olanaklarla dikkat çekti. Sahaların düzenli bakımı ve temizliği, müşteri memnuniyetini artıran temel unsurlar arasında yer aldı. Ayrıca, tesislerdeki modern altyapı ve konforlu ortamlar, spor yaparken keyifli bir deneyim yaşamanın kapılarını araladı.

Ekrem Özsoy'un işletmesinde futbol okulları da faaliyet gösteriyor. 7-14 yaş arası çocuklar, hafta sonları futbol eğitimlerine katılıyor ve kendi yaş gruplarına göre maçlara çıkıyor. Seymenler Futbol Kulübü adında bir futbol okulu da işletmenin bir parçası olarak genç sporcular yetiştiriyor.

GECEYE KADAR SÜREN MAÇLAR

Halı saha maçları genellikle akşam saatlerinde düzenlendiğini aktaran Özsoy, “Halı saha maçları genelde akşam oluyor. Akşam saat 18.00’da başlar gece 01.00’da biter.” dedi. Fiyatlandırma hakkında da bilgi veren Özsoy, “Saatlik olarak ücretlendirmemiz bin 400 lira oluyor.” şeklinde konuştu.

Halı saha hakkında da bilgi veren Ekrem Özsoy, “40'a 60 ölçülerle 2 bin 500 metrekare yapıyor. Normal halı sahalardan büyük bir hala sahamız var. Tribün ve yedek kulübemiz var. Öbür halı sahalara kıyasla büyük olduğu için takımlar 8’e 8 ya da 9’a 9 oynanıyor.” ifadelerini kullandı.

1-1-001.jpg

TURNUVALARLA DOLU HALI SAHA

Halı sahada turnuvalar da düzenlendiğini aktaran Özsoy, şöyle konuştu:

“Futbol turnuvaları yapıyoruz. Sanayi Devreleri Turnuvası Kurumu var. Büyük kurumlar turnuvası yapılıyor. Sosyal turnuva yapıyoruz. Mesela Haydarcan Kılıç Doğan adına turnuva yapıyoruz. Tamamen ücretsiz bir şekilde ufak çocuklara turnuvalar düzenliyoruz. Sinan Kayış adına bir turnuva düzenliyor arkadaşlar. Onlara destek veriyoruz. Herkesi spora teşvik ediyoruz. Bunlara ek olarak Kültür Spor var Batıkent’in takımıdır, onlara da destek veriyoruz ve ücretsiz olarak halı sahayı kullanıyorlar.”

Futbolun içerdiği zorlukları ve riskleri vurgulayan Ekrem Özsoy, “Futbol zaten başlı başına sıkıntılı bir spor. Hırsın, kavganın ve sakatlığın en çok olduğu branşlardan biri. Bizim yukarıda boks salonumuz var. Bir tane sakatlık yok burada bir dünya sakatlık oluyor.” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.