Emniyet’ten derbi kararı: Beşiktaş taraftarları alınmayacak

15 Eylül Pazar günü Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Lig 5. hafta karşılaşması öncesinde önemli bir güvenlik kararı alındı. Beşiktaş taraftarı Trabzonspor tribününde yer almayacak.

Emniyet’ten derbi kararı: Beşiktaş taraftarları alınmayacak
Yayınlanma:

İl Spor Güvenlik Kurulu, konuk takım olan Beşiktaş taraftarlarının maça alınmamasına karar verdi. Bu karar, Trabzonspor kulübünün talebi doğrultusunda alındı.

VALİLİK TOPLANTISINDA KARAR VERİLDİ

İl Spor Güvenlik Kurulu, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında toplandı. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya kurul üyeleri de katıldı. Trabzonspor’un Beşiktaş taraftarlarının stada alınmaması yönündeki talebi değerlendirilerek kabul edildi.

MAÇTA 2250 GÜVENLİK PERSONELİ GÖREV ALACAK

Derbi için geniş çaplı güvenlik önlemleri de planlandı. Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasında, 1500’ü resmi polis, 750’si ise özel güvenlik olmak üzere toplam 2250 güvenlik personeli görev yapacak. Bu yoğun güvenlik önlemleriyle, derbinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması hedefleniyor.

EV SAHİBİ TARAFTARLAR STADYUMDA OLACAK

Trabzonspor'un talebi üzerine alınan karar, sadece ev sahibi takımın taraftarlarının stadyumda bulunmasına izin verileceği anlamına geliyor. Beşiktaş taraftarlarının tribünlerde yer almaması, bu tür büyük derbilerde daha önce de alınan benzer güvenlik tedbirlerine uygun bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.