Emre Belözoğlu'ndan Samsunspor maçı sonrası açıklama

MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'ndan Samsunspor maçı sonrası açıklama
Yayınlanma:

Emre Belözoğlu, maçın her iki takım için de kazanma ihtiyacı olduğunu belirterek, iki takım arasındaki puan farkına dikkat çekti.

Belözoğlu, Samsunspor'un maçı isteyen taraf olduğunu ve lig tablosundaki durum sebebiyle bu performansı beklemediğini ifade etti ve ligde hala çok maç olduğunu ve alınacak 27 puanın bulunduğunu hatırlattı. Herkesin puanlarının birbirine yakın olduğunu vurgulayan Belözoğlu, maçtan çok üzgün ayrıldığını dile getirdi ve takımının her maçı kazanabilecek bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

"LİGİN SONUNA KADAR MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Teknik direktör, ligde 9 maçlarının kaldığını hatırlatarak, önlerindeki maçlara odaklanmaları gerektiğini belirtti. Her puanın önemli olduğunu ve takım olarak mücadelelerini sürdürmeleri gerektiğini vurguladı. Bugünkü performanslarından dolayı tüm camiadan ve taraftarlardan özür diledi ve Samsunspor'u tebrik etti. Ayrıca maç öncesinde Samsunspor taraftarlarının iki takımı tribünlere çağırmasını olumlu bir tablo olarak nitelendiren Belözoğlu teşekkür etti. 30 puanla 15. sıraya kadar geriledi. Ankaragücü bir sonraki maçında Emre Belözoğlu’nun eski takımı Başakşehir’i ağırlayacak. Başakşehir son 3 maçını kazanmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.