Emre Mor'a, Avrupa'dan 10 milyon Euro teklif

Emre Mor'un Fenerbahçe'deki başarılı performansı onun için yeniden Avrupa yolunu açtı.

Emre Mor'a, Avrupa'dan 10 milyon Euro teklif
Yayınlanma:

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Mor, Avrupa takımlarının dikkatini bir kez daha çekti. Fiorentina, Bologna'nın ardından teknik direktör Jorge Jesus'un gözdesi Emre Mor için harekete geçti.

AVRUPA TAKIMLARI İLGİLENİYOR

Fenerbahçe'ye 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında gelen Emre Mor, teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde yükselişini sürdürdü. Başarılı performansıyla beğeni toplayan oyuncu, Avrupa takımlarının da dikkatini bir kez daha çekti.

BOLONYA VE FIORENTINA İLGİLENİYOR

Serie A'dan 25 yaşındaki Emre Mor için ilgilenenler var. İtalyan basınında yer alan habere göre 25 yaşındaki oyuncunun yakından takip edildiği Bologna ve Fiorentina, sarı lacivertlilerin kapısını çalmaya hazırlanıyor. sezon sonunda.

emre-mor.jpg

FENERBAHÇE 9-10 MİLYON EURO BEKLİYOR

Fenerbahçe'nin Emre Mor'dan beklentileri de netleşti. Sarı lacivertli ekip, 25 yaşındaki oyuncu için 9-10 milyon euro civarında bir teklif gelmesi halinde transferine açık.

BU SEZON NE YAPTI?

Emre Mor, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 35 resmi maçta forma giydi, 14'ünde ilk beşte forma giydi. Toplam 1385 dakika forma giyen başarılı orta saha oyuncusu 6 gol 3 asistle skorda etkili oldu.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.