Esenler Erokspor,Amed SK'yi gole boğdu

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında Amed Sportif Faaliyetler ile Esenler Erokspor, Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda karşı karşıya geldi. Esenler Erokspor, maçı 4-0 kazanarak üst üste üçüncü galibiyetini elde etti.

Esenler Erokspor,Amed SK'yi gole boğdu
Yayınlanma:

Maça iyi başlayan Amed SK, topa daha fazla sahip olmasına rağmen 21. dakikada kaleci Nurullah Aslan’ın kendi kalesine attığı golle geriye düştü. Gaziantep temsilcisi, bu golün ardından toparlanmakta zorlandı. 36. dakikada Erokspor’un Hamza Catakovic, penaltı atışını başarılı bir şekilde değerlendirerek skoru 2-0’a taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Erokspor, Catakovic’in 53. dakikada tekrar penaltıdan attığı golle farkı 3-0’a çıkardı. Boşnak futbolcu, 58. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak takımının dördüncü golünü kaydetti. Maç 4-0 Esenler Erokspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu galibiyetle birlikte Mehmet Altıparmak’ın ekibi puanını 12’ye çıkararak ligdeki çıkışını sürdürdü. Amed SK ise aynı puanda kalarak zorlu bir süreçten geçti. Amed, milli aranın ardından Ankara’da Gençlerbirliği ile karşılaşacakken, Erokspor evinde Keçiörengücü’nü konuk edecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.