Eski teknik direktör Christoph Daum için Köln'de cenaze töreni düzenlendi

Alman teknik direktör Christoph Daum için Almanya'nın Köln kentinde bir cenaze töreni düzenlendi.

Eski teknik direktör Christoph Daum için Köln'de cenaze töreni düzenlendi
Yayınlanma:

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'da teknik direktörlük yapmış olan Christoph Daum, 25 Ağustos'ta yaşamını yitirdi. FC Köln’ün Rhein Energie Stadyumu’nda gerçekleştirilen cenaze törenine, Türk ve Alman spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, törende yaptığı konuşmada Daum ailesine taziyelerini ileterek, "Bu zor dönemde size sabır ve güç diliyorum. O büyük bir liderdi, pek çok kalbe dokunan muhteşem bir insandı" dedi.

Beşiktaş Genel Sekreteri Kaan Şakul ise, "O, saha içinde ve dışında birçok kalbe dokunan harika bir insandı. Huzur içinde yatın Bay Daum. Seni özleyeceğiz ama asla unutmayacağız" şeklinde duygularını ifade etti.

Törende, Alman spor kamuoyunun tanıdığı isimlerin yanı sıra bazı siyasetçiler de konuşmalar yaptı. Daum’un eski günlerini anlatan fotoğraf ve video gösterimleri sırasında duygusal anlar yaşandı.

Türk şef ve besteci Betin Güneş’in yönettiği orkestra, Daum ailesinin Türk dostluğunu vurgulamak amacıyla “Bir başkadır benim memleketim” şarkısını seslendirdi.

Akciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Christoph Daum, 70 yaşında hayatını kaybetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.