Etimesgut 1 puanla başladı

Spor Toto İkinci Lig’de heyecan hafta sonu oynanan maçlarla başladı. TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor ligin ilk maçında sahasında İstanbul temsilcisi Sarıyer’i ağırladı.

Etimesgut 1 puanla başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto İkinci Lig’de heyecan hafta sonu oynanan maçlarla başladı. TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor ligin ilk maçında sahasında İstanbul temsilcisi Sarıyer’i ağırladı. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Alpaslan Şen yönetirken yardımcılıklarını Zafer Gayretli ile Giray Kara yaptı. Maçın dördüncü hakemliğini Yakup Bakır yaparken, gözlemciliğini Adil Sinem, temsilciliğini de Ufuk Ilgaz yaptı.

İLK YARI ETİMESUT’UN

Mücadelenin ilk 20 dakikalık bölümü kontrollü bir oyuna sahne oldu. Her iki takımda orta sahayı kalabalık tutup hızlı hücumlarla gol ararken yapılan pas hataları dikkatlerden kaçmadı. Maçta 23’üncü dakika oynanırken Etimesgut Belediyespor öne geçti. Bu dakika içinde gelişen atakta Sarıyer savunması büyük hata yaptı. Kaleci Ömer Alıcı ile savuma anlaşamadı. Kaleci Ömer’in uzaklaştıramadığı topu ceza sahası dışında yakalayan Turan Yılmaz ceza sahasına girdikten sonra sert bir vuruşla ağlara gönderip takımını 1-0 öne geçirdi. İki takımın karşılıklı atakları gol getirmeyince Etimesgut Belediyespor devreyi 1-0 üstün tamamlayarak soyunma odasına gitti.

SARIYER EŞİTLİĞİ BULDU

İkinci yarıya Sarıyer etkili ve baskılı bir oyunla başladı. Etimesgut kalesinde sağlı sollu ataklarla gol arayan konuk ekip 54’üncü dakikada beraberliği sağladı. Bu dakika içinde ani gelişen Sarıyer atağında Berkay Görmez’in ara pasında Eren Aydın pasını ceza sahası dışındaki takım arkadaşı Emir Can Sayar’ın önüne bıraktı. Emir Can Sayar onsekiz yayı içinde meşin yuvarlağı bomboş kaleye göndererek mücadeleye 1-1 eşitliği sağladı.

RAKİP BUCA 1928 SPOR

Kalesinde beraberlik golünü gören Etimesgut Belediyespor ilerleyen dakikalarda Sarıyer kalesinde girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayınca mücadele karşılıklı ataklarla 1-1 sona ererken takımlar haftayı birer puanla kapattı. Etimesgut Belediyespor, ikinci haftada 4 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de deplasmanda Bucaspor 1928 ile karşı karşıya gelirken, Sarıyer de yine 4 Eylül Pazar saat 17.00’de sahasında GMG Kastamonuspor’u konuk edecek.

Etimesgut Belediyespor sahaya; Osman Mert Göktepe, Berk Akgönül, Efşan Geçgin, Furkan Polat, Mehmet Sıddık İstemi, Sezer Özmen, Semih Üstün, Furkan Şeker, Talha Özler, Turan Yılmaz, Muhammet Beşir onbiri ile çıktı.

Konuk Sarıyer ise mücadeleye; Ömer Alıcı, Hüsnü Başkurt, Hüseyin Altuğ Taş, Berkay Görmez, Emir Can Sayar, Işık Kaan Arslan, Eren Aydın, Bahri Can Avcı, Ramazan Çevik, Abdulkadir Özdemir, Bertul Kocabaş ile sahaya çıktı.

Zorlu mücadelede Etimesgut Belediyespor’dan Turan Yılmaz, Semih Üstün ve Berk Akgönül, Sarıyer de ise Ömer Alıcı, Ercan Bükülmez, Berkay Görmez ve Metin Emre Kartal sarı kart gördüler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.