Etimesgut Belediyespor turladı

TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda evinde TFF Üçüncü Lig Üçüncü Grup takımlarından 68 Aksaray Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Etimesgut Belediyespor turladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda evinde TFF Üçüncü Lig Üçüncü Grup takımlarından 68 Aksaray Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Başkent ekibine galibiyeti getiren golleri 49’uncu dakikada Furkan Bolat ve 88’inci dakikada Reşo Akın kaydetti.

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Veli Karakaya, Ahmet Şimşek ve Baykal Tuna hakem üçlüsü yönetti. İki takımda mücadelenin ilk yarısına kontrollü bir oyunla başladı. Etimesgut Belediyespor orta sahayı kalabalık tutup hızlı forvetleri ile gol ararken konuk 68 Aksaray Belediyespor ise ani ataklarla Başkent ekibini hazırlıksız yakalayıp gol bulmak için yüklendi. İlk yarıda iki takımda birbirine üstünlük kuramayınca devre başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarının hemen başında 49’uncu dakikada Etimesgut Belediyespor öne geçti. Bu  dakika içinde sol kanattan Berke Gündüz hızlı çalımlarla rakiplerinden sıyrılıp ceza sahasına yaptığı ortada altı pas içinde 68 Aksaray Belediyespor savunması arasından iyi yükselen Furkan Bolat güzel bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderip takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra daha rahat bir futbol ortaya koyan Etimesgut Belediyespor ikinci yarının son dakikalarında farkı ikiye çıkardı. Maçın 88’inci dakikasında organize gelişen Başkent ekibinin atağında Reşo Akın güzel bir vuruşla topu bir kez daha 68 Aksaray Belediyespor ağlarına gönderip takımını 2-0 öne geçirdi ve doksan dakika bu skorla sona erdi. Etimesgut Belediyespor bu sonucun ardından dördüncü tura yükselen takım oldu.

STAT: Etimesgut Belediyesi Atatürk

HAKEMLER: Veli Karakaya, Ahmet Şimşek, Baykal Tuna

ETİMESGUT BELEDİYESPOR: Osman Mert Göktepe, Abdulcebrail Akbulut (Gökhan Lale dk. 72), Rüstem Yiğit Yıkılmaz, Efşan Geçgin, Furkan Bolat (Reşo Akın dk. 83), Talha Özler, Berke Gürbüz (Emirhan Altuntop dk.), Burak Arda Bozdoğan, Furkan Berkay Uçar, Muhammet Beşir (Yağız Suat Bolat dk. 58), Gülhan Üreyen (Enes Berkehan Samur dk. 72)

68 AKSARAY BELEDİYESPOR: Doğukan Özçimen (Onur Arslan dk. 28), Utku Burak Kunduzcu, Oğuzhan Köseoğlu (Hasan Gündoğdu dk. 53), Yusuf Can Abay (Nurullah Serbest dk. 76), Furkan Çelen, Ali Mert Işık, Birkan Yılmaz, Emre Alan (Alpay Aldemir dk. 76), Necmi Çoban, Mustafa Çiçekli, Ferhat Durmuş (Ali Say dk. 53)

GOLLER: Furkan Bolat (dk. 49), Reşo Akın (dk. 88) (Etimesgut Belediyespor)

SARI KARTLAR: Abdulcebrail Akbulut (Etimesgut Belediyespor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.