Etimesgut evinde kayıp

TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor ligin 3’üncü haftasında sahasında ağırladığı Uşakspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

Etimesgut evinde kayıp
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor ligin 3’üncü haftasında sahasında ağırladığı Uşakspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta üçüncü hafta heyecanı yaşandı. Ligde oynadıkları iki maçta da galibiyet yüzü görmeyen Etimesgut Belediyespor ile Uşakspor, Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Yücel Büyük, Akın Karabacak ve İsmail Ertunç hakem üçlüsü yönetti.

MÜCADELE DENGELİ BAŞLADI

Etimesgut Belediyespor ile Uşakspor TFF İkinci Lig Kırmızı Grup 3’üncü haftasında Atatürk Stadı’nda üç puan mücadelesi verdi. İki takımda mücadeleye kontrollü bir oyunla başlarken maçın ilk yarım saati birbirlerini yoklamayla geçti. Ev sahibi Etimesgut daha atak görünmesine karşın gol bölgelerinde etkili olamadı. Yarım saatten sonra oyunda dengeyi kuran Uşakspor tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı.

İLK GOL UŞAKPOR’DAN

Mücadelenin 34’üncü dakikası oynanırken Uşakspor sol kanattan taç atışı kazandı. Murat Şenel taç atışını takım arkadaşı Muzaffer Kahrıman’a verip topu alarak ceza sahasına çalımlarla girerek Etitmesgut savunmasını geçerek sağ ayak dışıyla meşin yuvarlağı Murat Can Yıldız’ın uzanamayacağı sağ köşeden ağlara gönderip takımını 0-1 öne geçirdi.

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ

Bu golden sonra beraberlik Uşakspor kalesine yüklenen Etimesgut Belediyespor uzatma dakikalarında 45+3’te aradığı golü buldu. Bu dakika içinde orta sahada topla buluşan Turan Yılmaz’ın Uşakspor ceza sahasına yaptığı ortada topla buluşan Ekrem Kınalı’nın altı pas çizgisi üzerinde yerden sert şutu savunmaya çarparak kaleci Vedat Böyükgül’ü kontrpiyede bırakarak ağlara gidince bu golle maça 1-1 eşitlik geldi ve ilk yarı bu skorla 1-1 sona erdi.

BASKI GOL GETİRMEDİ

İkinci yarıda mutlaka üç puan parolası ile çıkan Etimesgut Belediyespor baskılı bir futbol ortaya koymasına karşın girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. Son vuruşlardaki beceriksizlik Başkent ekibinin üç puan kaybetmesine neden oldu. İki takımın karşılıklı atakları başka gol getirmeyince iki takım ilk yarıda attığı gollerle maçtan 1-1 beraberlikle ayrılarak haftayı birer puanla kapattı. Öte yandan zorlu mücadelede Etimesgut Belediyespor’dan Alaattin Hamza Ok, Burak Çolak, Berk Akgönül, Abdulcebrail Akbulut, Uşakspor’dan Sefer Kanıtemiz ve Sefa Kahraman sarı gördüler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.