Etimesgut evinde kazandı

Etimesgut Belediyespor, TFF İkinci Lig Kırmızı Grubu’un 5’inci haftasında sahasında Pazarspor’u ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Etimesgut evinde kazandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediyespor, TFF İkinci Lig Kırmızı Grubu’un 5’inci haftasında sahasında Pazarspor’u ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 5’inci hafta geride kaldı. Ligin 4’üncü haftasında deplasmanda Baynet İnşaat Balıkesirspor’u 3-0 yenerek çıkış yakalayan Etimesgut Belediyespor 5’inci haftada sahasında Karadeniz temsilcisi Pazarspor’u ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü.

ERIN KINALI’DAN ŞIK GOL

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Enes Kanpara, Ramazan Ufuk Avdaş ve Ener Biroğlu hakem üçlüsü yönetti. Mücadelenin dördüncü hakemliğini Metin Ateş, gözlemciliğini Adem Elgörmüş ve Fatih Hüsnü Berberoğlu, temsilciliğini de Zübeyir Emre Durmaz yaptı. Baştan sona üstün bir oyun ortaya Başkent ekibi haklı bir galibiyet alarak emin adımlarla yoluna devam etti.

Mücadeleye atak bir futbolla başlayan Etimesgut Belediyespor ilk dakikalardan itibaren ligde 1 puanla son sırada bulunan zayıf rakibi Pazarspor karşısında aradığı gole 20’inci dakikada kavuştu. Bu dakika içinde Pazarspor ceza sahası içinde meydana gelen karambolde maçın hakemi Ener Kanpara penaltı noktasını gösterdi. Bu dakikada topun başına geçen Berk Akgönül penaltı vuruşunu gole çevirerek ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Etimesgut Belediyespor 34’üncü dakikada farkı ikiye çıkardı. Bu dakika içinde orta sahadan kaptığı topla Pazarspor ceza sahası yayına kadar ilerleyen Eren Kınalı yerden sert ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı bir kez daha ağlara gönderip takımını 2-0 öne geçirdi. İki takımın atakları başka gol getirmeyince Etimesgut Belediyespor ilk yarıyı 2-0 üstün tamamlayarak soyunma odasına gitti.

İKİ TAKIMDA 10 KİŞİ

İkinci yarıya iki takımda kontrollü bir oyunla başladı ve beş oyuncu değişikliği hakkını kullandı. İkinci yarının başında yaptığı değişikliklerle Pazarspor skoru değiştirmek için çaba sarf etse de gol bulamadı ve sahadan puansız ayrıldı. Uzatma dakikalarında çıkan tartışma nedeniyle ev sahibi ekipte Sezer Özmen ve Pazarspor'da İsmail Düzgün, direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar ve her iki ekip maçı 10 kişi tamamladı.

HAFTAYA RAKİP FETHİYE

Bu galibiyetin ardından Etimesgut Belediyespor, TFF İkinci Lig Kırmızı Grubun 5’inci haftası sonunda 8 puanla 6’ıncı sıraya çıkarken, Pazarspor ise 1 puanla 20’inci ve son sırada bulunuyor. Etimesgut, TFF İkinci Lig Kırmızı Grup 6’ıncı haftasında 25 Eyüy Pazar akşamı saat 19.00’da deplasmanda Fethiyespor ile karşı karşıya gelirken, Pazarspor da yine 25 Eylül Pazar günü saat 15.00’de sahasında GMG Kastamonuspor’u konuk edecek.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Enes Kanpara, Ramazan Ufuk Avdaş, Enes Biroğlu

ETİMESGUT BELEDİYESPOR: Murat Can Yıldız, Abdulcebrail Akbulut (dk 67 Aykut Civelek), Sezer Özmen, İsmail Güner, Berk Akgönül (dk 82 Semih Üstün), Eren Kinali (dk 68 Yağız Bolat), Reşo Akın (dk 84 Rüstem Yiğit Yıkılmaz), Mehmet Sıddık İstemi, Turan Yılmaz, Alaattin Hamza, Burak Çolak (dk 9 Furkan Polat)Yedekler: Osman Göktepe, Atamer Bilgin, Efşan Geçgin, Talha Özler, Muhammet BeşirTeknik Direktör: Enver Bozbay

PAZARSPOR: Yasin Davuş, Oğuzhan Birben (dk 68 Hakan Doğru), Mehmet Cansın Çiçek (dk 46 Eyüp Ensar Bozkurt), Oğulcan Enes Demiroğlu, Onur Kızıltaş, Yağız Aktaş (dk 46 Sercan Besler), İlhan Topatar, Maksut Birben (dk 62 Güvenç Usta), İsmail Düzgün, Önder Selimoğlu (dk 35 Metin Güler), Oğuzhan EskiköyYedekler: Özgür Kutlu, Erdem KarahanTeknik Direktör: Mustafa Kalafatoğlu

SARI KARTLAR: Eren, Berk (Etimesgut), Yasin, Oğuzhan (Pazarspor)

KIRMIZI KARTLAR: dk 90+3 Sezer Özmen (Etimesgut), dk 90+3 İsmail Düzgün (Pazarspor)

GOLLER: Dk 20 (pen) Berk Akgönül, Dk 34 Eren Kınalı (Etimesgut)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.