Etimesgut’ta yoğun tempo

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Etimesgut Belediyespor ikisi İngiltere’den olmak üzere üç yeni futbolcuyla sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Etimesgut’ta yoğun tempo
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Etimesgut Belediyespor ikisi İngiltere’den olmak üzere üç yeni futbolcuyla sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını yoğun antrenman temposu ile sürdürüyor. Sezonu kendi tesislerinde açan ve ilk kamp dönemini kendi tesislerinde yapan ardından ikinci kamp dönemi için Kızılcahamam’a giden Siyah Beyazlılar bir yandan günde çift antrenman yaparak sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

etimesgut-11-005.jpg
Murat Can Yılmaz

BİR YILLIĞINA KİRALANDI

Etimesgut Belediyespor son olarak Kasımpaşa Spor Kulübü forması giyen 1998 doğumlu başarılı kaleci Murat Can Yılmaz ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşma sağladı. İmza töreni sonrası kulüp medyamıza konuşan Etimesgut Belediyespor Kulübü Başkanı Mesut Şahingöz şunları söyledi, “Murat Can gibi değerli bir kaleciyi kadromuza kattığımız için mutluyuz. İki taraf için de hayırlısı olsun. Osman Mert Göktepe, Umutcan Yenisoy, altyapımızdan yetişen Burak Tuğ ve Murat Can Yıldız ile kalemizi güvene aldık. Transfer çalışmalarımız titizlikle devam ediyor. Yeni transferlerimizi, yenilenen Atatürk Stadyumumuzda ligin ilk maçında taraftarlarımızla buluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

etimesgut-12-003.jpg
Eren Kınalı

İNGİLTERE’DEN TRANSFER

Transfer çalışmalarına devam eden Etimesgut Belediyespor iki yeni transferini açıkladı. Başkent ekibi, İngiltere'den 2 transfer yaptı. Siyah beyazlılar, Tottenham Hotspur altyapısında yetişen 2002 doğumlu Hasan Yılmaz ile anlaşma sağlarken Başkent ekibinin bir diğer transferi Eren Kınalı oldu. 2000 doğumlu, Southend United forması giyen başarılı forvet oyuncusu Eren Kınalı ile 1+1 yıllık anlaşma sağlandı. Eren için kulüp sosyal medya hesabında bir video da paylaşıldı. Öte yandan Kulüp Başkanı Mesut Şahingöz, Kulüp Genel Sekreteri Cemal Satılmış ve As Başkan Hamit Yavuz, gerçekleşen antrenmanda takımı izlediler.

etimesgut-13-002.jpg
Hasan Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.