EURO 2024 kapıya dayandı: ''Avrupa’yı fethetmeye hazır mısın?'' | TFF'den A Milli Takım için video...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), EURO 2024'e sayılı günler kala sosyal medya hesabından A Milli Takım ile ilgili bir video paylaştı.

EURO 2024 kapıya dayandı: ''Avrupa’yı fethetmeye hazır mısın?'' | TFF'den A Milli Takım için video...
Yayınlanma:

14 Haziran'da başlayacak EURO 2024'e kısa bir süre kala TFF sosyal medya hesabından bir video yayınladı. ''Hazır ol Türkiye'm'' ifadelerinin kullanıldığı videoda geçmişten anlar, taraftarlar ve son sahnede Vincenzo Montella yer aldı. Motivasyon videosu tarzında hazırlanan video kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

'Türkiye #BizimÇocuklar' X hesabından yapılan videolu paylaşımda, ''A Millî Takımımız hazır! Türkiye hazır! Sen de Avrupa’yı fethetmeye hazır ol!'' ifadeleri kullanıldı.

EURO 2024'e sayılı günler kala aday kadronun da belirlenmesiyle heyecan tavan yaptı. Vincenzo Montella önderliğinde Almanya'daki turnuvada boy gösterecek milliler, EURO 2024'te başarıların peşinde koşacak.

EURO 2024 A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

A Milli Takımımız EURO 2024 hazırlıkları kapsamında İtalya ve Polonyo ile hazırlık maçı oynayacak. Milliler EURO 2024'te ilk maçına ise Gürcistan karşısında 18 Haziran'da çıkacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.