EURO 2024'te bugün: A Milli Takım Çekya karşısında tur arıyor | Türkiye 'devam' diyecek!

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grup aşaması heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. A Milli Takımımızın gruptan çıkmak adına sahne alacağı akşamda nefesler tutuldu.

EURO 2024'te bugün: A Milli Takım Çekya karşısında tur arıyor | Türkiye 'devam' diyecek!
Yayınlanma:

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grup aşaması bugün oynanacak maçlarla tamamlanıyor. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada, E ve F gruplarında kritik mücadeleler futbolseverleri bekliyor. Günün programı, heyecan dolu karşılaşmalara sahne olacak.

GÜNÜN MAÇLARI

Turnuvada bugün Türkiye saatiyle (TSİ) 19.00 ve 22.00’de olmak üzere iki ayrı seansta toplam dört maç oynanacak.

TSİ 19.00'da Başlayacak Maçlar:

  • Slovakya - Romanya: E grubunda yer alan iki takım, grup aşamasının son maçında karşı karşıya gelecek. Her iki takım da son 16'ya kalabilmek için kazanmak zorunda.
  • Ukrayna - Belçika: E grubunun iki güçlü takımı arasında oynanacak bu maç, liderlik mücadelesine sahne olacak. Hem Ukrayna hem de Belçika, gruptan çıkmayı garantilemek ve üst tura avantajlı bir şekilde geçmek için sahaya çıkacak.

TSİ 22.00'de Başlayacak Maçlar:

  • Çekya- Türkiye: F grubunda yer alan Türkiye, grup aşamasındaki son maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Her iki takım da üst tura çıkmak için galibiyet hedefliyor.
  • Gürcistan - Portekiz: F grubunun bir diğer mücadelesinde, Gürcistan güçlü rakibi Portekiz ile karşılaşacak. Portekiz, gruptan lider olarak çıkmak için sahaya çıkarken, Gürcistan sürpriz yapmanın peşinde olacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.