EURO 2024'te bugün: Çeyrek final yolunda kritik viraj | İngiltere - Slovakya, İspanya - Gürcistan

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grup aşaması heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Son 16 turunda ilk maçlar bu akşam 2 maçla devam ediyor. Tek maç usulü oynanacak karşılaşmalarda, İngiltere - Slovakya ve İspanya - Gürcistan karşı karşıya gelecek.

EURO 2024'te bugün: Çeyrek final yolunda kritik viraj | İngiltere - Slovakya, İspanya - Gürcistan
Yayınlanma:

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turu, dün oynanan iki karşılaşmayla başladı. Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği turnuvada, son 16 turunun ilk maçları büyük çekişmelere sahne oldu.

İSVİÇRE VE ALMANYA ÇEYREK FİNALDE

Turnuvanın ilk iki maçında İsviçre ve ev sahibi Almanya, rakiplerini mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi başardı. İsviçre, zorlu geçen maçta rakibini 2-1'lik skorla geçerken, Almanya ise taraftarının desteğiyle oynadığı maçta 3-0'lık net bir galibiyet aldı.

BUGÜN İKİ HEYECANLI MAÇ DAHA

EURO 2024'te son 16 turu bugün oynanacak iki maçla devam edecek. Futbolseverler, çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek takımların performansını büyük bir merakla bekliyor.

Günün programı şöyle:

  • 19.00: İngiltere - Slovakya

İngiltere ile Slovakya arasında oynanacak ilk maç, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. İngiltere, turnuvanın favori takımlarından biri olarak gösterilirken, Slovakya ise sürpriz yapma hedefinde.

Gece saatlerinde ise İspanya ile Gürcistan karşı karşıya gelecek. İspanya, güçlü kadrosuyla dikkat çekerken, Gürcistan'ın da turnuvada gösterdiği performansla tarihi bir sürpriz peşinde.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.