EURO 2024'te son 16 heyecanı: A Milli Takım tur aşkına!

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı son 16 turu maçlarıyla devam ediyor. A Milli Takımımızın da kaldığı son 16 turu heyecanı yarın oynanacak maçlarla başlıyor.

EURO 2024'te son 16 heyecanı: A Milli Takım tur aşkına!
Yayınlanma:

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Turnuvada grup mücadelelerin tamamlanmasının ardından son 16 turuyla heyecan devam ediyor.

A Milli Takımımız son olarak Çekya karşısında aldığı galibiyetle grubu 2. sırada bitirmiş ve son 16 turuna kalmaya hak kazanmıştı. Millilerin bu turda rakibi ise Avusturya oldu.

İşte son 16 karşılaşmalarının programı:

19.00 - İsviçre-İtalya (Berlin Olimpiyat Stadı)
A Grubu'nda yer alan İsviçre ile B Grubu lideri İtalya arasındaki mücadele büyük bir heyecana sahne olacak. İki güçlü takımın karşılaşması, turnuvanın favorilerinden birinin çeyrek finale çıkma mücadelesi olarak dikkat çekiyor.

22.00 - Almanya-Danimarka (BVB Stadı - Dortmund)
Ev sahibi Almanya, Danimarka ile karşılaşacak. Bu mücadele, Almanya'nın gücünü sahaya yansıtıp çeyrek finale yükselme çabasını göstermesi bakımından kritik bir maç olacak.

30 HAZİRAN PAZAR:

19.00 - İngiltere-Slovakya (AufSchalke Arena - Gelsenkirchen)
C Grubu lideri İngiltere, Slovakya ile mücadele edecek. İngiltere'nin favori olduğu bu karşılaşmada, İngilizler çeyrek finale adlarını yazdırmak için sahaya çıkacak.

22.00 - İspanya-Gürcistan (Köln Stadı)
B Grubu'nda ikinci olan İspanya, en iyi grup üçüncülerinden biri olan Gürcistan ile karşılaşacak. İspanya'nın tecrübeli kadrosu, Gürcistan karşısında üstünlük sağlamaya çalışacak.

1 TEMMUZ PAZARTESİ:

19.00 - Fransa-Belçika (Düsseldorf Arena)
D Grubu lideri Fransa, Belçika ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. İki komşu ülke arasındaki bu karşılaşma, futbolseverlerin ilgi odağı konumunda.

22.00 - Portekiz-Slovenya (Frankfurt Arena)
F Grubu lideri Portekiz, Slovenya ile karşılaşacak. Cristiano Ronaldo önderliğindeki Portekiz, Slovenya karşısında avantajlı bir pozisyonda.

2 TEMMUZ SALI:

19.00 - Romanya-Hollanda (Münih Futbol Arena)
E Grubu lideri Hollanda, Romanya ile mücadele edecek. Hollanda'nın genç ve dinamik kadrosu, Romanya karşısında favori konumunda.

22.00 - Avusturya-Türkiye (Leipzig Stadı)
Son 16 turunda Türkiye, D Grubu lideri Avusturya ile karşılaşacak. Türkiye Milli Takımı, grupta gösterdiği performansla çeyrek finale yükselmek için mücadele edecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.