Fatih Tekke: Galip gelebilir miyiz derken ikinci golü yedik

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fatih Tekke: Galip gelebilir miyiz derken ikinci golü yedik
Yayınlanma:

Tekke, maçın kendisi için iki bölümden oluştuğunu belirtti ve ilk yarıda takımının risk aldığını, ancak başarılı olamadığını ifade etti.

İlk yarıda 3-0 mağlup olmayı beklemediğini ancak takımının cesur bir şekilde oyun oynamaya çalıştığını belirtti. Rakipten beklenen çıkışları yapamadıklarını ve ön alan baskısında sorun yaşadıklarını söyledi. İkinci yarıda ise her şeyin daha iyi gitmeye başladığını ve takımının pozisyonlar bulduğunu ancak 2-0’dan sonra maçın hızla 3-0’a gitmesinin, oyunlarını etkilediğini belirtti. Tekke, bu durumun oyuncuların koruma anlamında değişiklikler yapmasına neden olduğunu ve genel olarak başarılı olduklarını düşündüğünü ifade etti.

Fenerbahçe'ye yenilmenin doğal olduğunu söyleyen Tekke, takımının performansını ve eksikliklerini değerlendirdi. Analizler ve hazırlıkların sonucunda bazı olumsuzluklar yaşandığını, ancak takımının genel olarak iyi olduğunu ifade etti. Galatasaray maçından sonra yeni gelen oyuncuların daha iyi olacağını düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Trabzonspor’un teknik direktörlük durumu hakkında sorulan bir soruya Tekke, Trabzonsporlu olduğunu ve bir gün yuvaya dönmenin ne zaman olacağını bilmediğini söyledi. Maça odaklandığını ve gelecekte ne olacağını göreceklerini belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.