EURO 2024'te favorilerin tadı tuzu yok!

Renkli geçen Avrupa Futbol Şampiyonası turnuvasında favori takımların oynadığı futbol, izleyenleri üzmüşe benziyor. Büyük takımlar ve oynadıkları maçlarda eleştiri yağmuru var.

EURO 2024'te favorilerin tadı tuzu yok!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı sürerken özellikle Balkan ülkelerinden gelen takımların turnuvaya kattıkları renk taraflı tarafsız herkes tarafından takdir ediliyor.

Turnuvadaki ağır favorilerin maçları da aynı heyecanla beklense de sahada çıkan sonuçlar tat vermiyor. İkinci maçlar başlarken özellikle dün (Perşembe) oynanan maçlar adeta hayal kırıklığına dönüştü.

İspanya – İtalya maçı kağıt üzerinde çok şey vaat ederken izleyenlerin adeta uykusunu getirdi. Kendi kalesine atılan bir golle sonuçlanan ve İspanya’nın galip geldiği maç İtalya için birçok soru işaretini beraberinde getirdi. İlk maçta Arnavutluk’un coşkulu futboluna cevap vermekte zorlanan İtalya ile kötü oynayan Hırvatlara karşı galip gelen İspanya’nın dağ gibi maçı adeta fare doğurdu.

Yine Avusturya karşısında turnuvaya favori olarak gelen Fransa’nın maçında da galibiyeti getiren gol kendi kalesine atılan bir golle geldi.

C Grubu ise takımların isimlerine rağmen oynanan sıkıcı maçlarla gündem olmayı sürdürüyor. İngiltere iki maçta 4 puan alsa da attığı iki golle turnuvanın en sıkıcı takımı olmayı başardı. Sırbistan’ı 1-0’la geçen İngilizler, Danimarka ile de 1-1 berabere kaldı. Almanya’nın iki maçta üst turu garantilediği turnuvada İngilizlerin hem üst tur biletini alamaması hem de oynadığı futbolun üst turlar için umut vermemesi soru işaretlerini artırdı.

Fransa, İtalya ve İngiltere gibi futbol ülkelerinden gelen sıkıcı futbol, genel kamuoyu için de eleştiriye sebep oldu.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.