Fenerbahçe Beko, Euroleague'de Anadolu Efes'i devirdi: Tarık Biberovic ve Elijah Bryant ihraç edildi

THY Euroleague'in ikinci haftasında oynanan Türk derbisinde Fenerbahçe Beko, deplasmanda Anadolu Efes'i 83-78 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, Euroleague'deki namağlup unvanını korurken, Anadolu Efes ise ilk mağlubiyetini yaşamış oldu.

Fenerbahçe Beko, Euroleague'de Anadolu Efes'i devirdi: Tarık Biberovic ve Elijah Bryant ihraç edildi
Yayınlanma:

Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynanan maçta Fenerbahçe, ilk periyodu Colson’ın etkili performansıyla 27-21 önde tamamladı. İkinci çeyrekte farkı 15 sayıya kadar çıkaran sarı-lacivertli ekip, devreye 46-37 üstünlükle girdi. Üçüncü çeyrekte farkı koruyan Fenerbahçe, son çeyreğe 60-51 önde başladı. Ancak bu periyodun son anlarında yaşanan gerginlik sonucu Tarık Biberovic ve Elijah Bryant diskalifiye edildi. İki oyuncu arasındaki fiziksel temas, hakemler tarafından monitörden incelendikten sonra her iki oyuncu da oyundan ihraç edildi.

Dördüncü periyotta Anadolu Efes, bir ara farkı kapattı ancak Fenerbahçe Beko, oyunun son bölümünde üstünlüğü tekrar ele alarak karşılaşmadan 83-78 galip ayrıldı.

Fenerbahçe’de Colson 16, Baldwin 15, Hayes-Davis 11, Zagars 11, Birch 10 sayı ile galibiyete önemli katkı sağladı. Anadolu Efes’te ise Oturu 21 sayı ile öne çıkarken, Bryant 15 ve Beaubois 11 sayı kaydetti.

Bu galibiyetle Fenerbahçe, geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde mağlup olduğu Anadolu Efes’ten rövanşı alırken, Euroleague’de iki maçta iki galibiyet almayı başardı. Fenerbahçe Beko, bir sonraki maçında Kızılyıldız'ı konuk edecek. Anadolu Efes ise İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'e karşı oynayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.