Fenerbahçe-Galatasaray derbi heyecanı başladı

Trendyol Süper Lig'de gözler 21 Eylül akşamı Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine çevrildi.Jose Mourinho, son iki senenin şampiyonu Okan Buruk ile ilk kez karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe-Galatasaray derbi heyecanı başladı
Yayınlanma:

Trendyol Süper Lig'deki bu kritik mücadele, Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak. beIN SPORTS ve TOD, derbinin tüm heyecanını stüdyodan ve stadyumdan yapılacak canlı yayınlarla sporseverlere aktaracak.

TARİHİ RANDEVU

Fenerbahçe ve Galatasaray, 401. kez karşı karşıya gelecek. Tarihte Fenerbahçe 149 kez galip gelirken, Galatasaray 127 kez kazandı; 124 maç ise berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, evinde 95 kez kazanırken, Galatasaray deplasmanda 44 galibiyet elde etti.

100'DEN FAZLA ÜLKEDE CANLI YAYINLANACAK

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, beIN SPORTS’un küresel gücüyle beş kıtada 100’den fazla ülkede canlı yayınlanacak. Ayrıca, Digiturk’ün sunduğu İngilizce dil seçeneğiyle de seyirciyle buluşacak.

BÜYÜK EKİP VE ÖZEL ÇEKİMLER

Derbinin heyecanı, 100 kişilik bir ekiple gün boyunca beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. 24 stadyum kamerası, 1 drone ve 2 motosiklet kamerasıyla, takımların stada gelişinden soyunma odasındaki görüntülere kadar her an canlı yayınlarla futbolseverlere aktarılacak(FANATİK)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.