Fenerbahçe, İsmail Kartal'la yollarını resmen ayırdı: 2.4 puan ortalaması sonrası gelen veda

Fenerbahçe Spor Kulübü, teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırdığını resmi internet sitesinden duyurdu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Kartal'a Fenerbahçe'ye olan bağlılığı, duruşu ve değerlerine olan saygısı için teşekkür edildi.

Fenerbahçe, İsmail Kartal'la yollarını resmen ayırdı: 2.4 puan ortalaması sonrası gelen veda
Yayınlanma:

Fenerbahçe'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Her şey için teşekkür ederiz İsmail Kartal. Renklerine, tarihine ait olduğun; formasını gururla taşıyıp onurla temsil ettiğin Fenerbahçen ile ortaya koyduğun eşsiz mücadele, hem senin hem de sana inanan milyonlarca sarı-lacivert sevdalısının hayallerinin gerçeğe dönüşme inancıydı. Ne sen vazgeçtin bu kulübe inanmaktan ne milyonlarca Fenerbahçeli vazgeçti senin yanında durmaktan. Duruşuna, değerlerine, aidiyetine, saygına ve Fenerbahçeliliğine teşekkür ederiz. Emeklerine minnettarız. Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın. Yolun açık olsun."

Kulüp ayrıca, İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'ye olan inancı ve bağlılığının her zaman hatırlanacağını vurguladı ve mücadeleci ruhunun Fenerbahçe camiasında iz bıraktığını belirtti. Açıklamanın sonunda, Kartal'ın görevi süresince yaptığı katkılar için minnettar olunduğu ve kendisine gelecekte başarılar dilendiği ifade edildi.

İsmail Kartal, Fenerbahçe'de üçüncü döneminde en çok puan topladığı ve puan ortalaması yakaladığı sezonu yakalamasına rağmen şampiyon olamadı. İsmail Kartal toplamda bu sezon 58 maçta takımın başındaydı ve 44 galibiyet 7 beraberlik 7 mağlubiyet aldı. Kartal, Fenerbahçe ile 2.4 puan ortalaması toplamıştı.

İsmail Kartal, Fenerbahçe dışında Eskişehirspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ankaragücü, Ç.Rizespor, Konyaspor ve Gaziantepspor gibi takımlarda da görev yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.